O skeç tepki çekmişti! Ali Sunal'dan Güldür Güldür Show açıklaması

Ali Sunal, Güldür Güldür Show'da tepki çeken veteriner skeciyle ilgili açıklama yaparak "Kötü bir amaçla yapmadık" dedi.

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın 43 yaşındaki sunucu ve oyuncu oğlu Ali Sunal, geçtiğimiz haftalarda Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'da tepki çeken veteriner skeciyle ilgili açıklama yaptı.

"Güldür Güldür"de yayınlanan ve veterinerlerle ilişkin, "Hani bu doktorlar az not aldıkları zaman onları veteriner yapıyorlar ya" sözlerine Veterinerler Odası'ndan tepki gelmişti.

Ali Sunal, tepki çeken skece yönelik bir açıklama yaparak, "Herkesi memnun edemiyoruz ama bizi anlamışlardır, kötü bir amaçla yapmadık" dedi.


Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan ve salgını atlatan Ali Sunal, eşi Nazlı Kurbanzade ile birlikte Gölköy'de objektiflere takıldı.

Ali Sunal

Gazetecilerle sohbet eden Sunal, "Tatile henüz yeni geldik, yaz bizim için inşallah güzel geçer" şeklinde konuştu.

 KIZLARINI KUCAKLARINA ALMAK İÇİN GÜN SAYIYORLAR

Yaklaşık yedi aylık hamile olan eşi Nazlı Kurbanzade ile geçtiğimiz aylarda bir kız çocukları olacağının müjdesini veren Sunal, gazetecilerin "Bir isim buldunuz mu?" sorusuna "Henüz ismine karar veremedik kafamızda bir kaç isim var ancak net değil" yanıtını verdi.

Ali Sunal

Geçtiğimiz aylarda kardeşi Ezo Sunal'ın doğum yapması ve Nova adında bir kız çocuğu dünyaya getirmesi hakkında da konuşan Ali Sunal, "Ezo gayet iyi, bir minik kızımız daha var. Ona bakmak ile meşgul" dedi.

Ali Sunal

O skeç tepki çekmişti! Ali Sunal'dan Güldür Güldür Show açıklaması ile ilgili etiketler Ali Sunal Güldür Güldür Show Nazlı Kurbanzade
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.