O Ses Türkiye'de fenalaşan anne ambulanstan yayına katıldı! / VİDEO

O Ses Türkiye'de sahne alan yarışmacının annesi yarışma heyecanına dayanamadı. Kuliste sevinçten fenalaşan anne ambulansa kaldırılınca yayına oradan bağlandı.

O Ses Türkiye'de sahneye çıkan genç yarışmacı Yiğit Can Aksakal'ı annesi de kulisten takip ediyordu. Oğlu şarkı söylerken heyecanlanan anne Aksakal, jüri üyelerinin döndüğünü görünce bu sevince dayanamadı. Sevinçten bayılan anne daha sonra yayına ambulanstan bağlandı.

Yiğitcan'ın performansından sonra jüri üyeleri dönerek, genç ismi takımlarına almak istediler. O sırada kuliste bulunan annesi ise sevinçten fenalaştı.

Sağlık ekipleri tarafından kontrol altına alınan kadın, stüdyo dışında hazır bekletilen ambulansa konuldu. Ancak kameralar ambulanstan da yayın yaparak Yiğitcan'ın annesinin durumunu görüntüledi. Kısa sürede kendisine gelen ve ciddi bir rahatsızlığı bulunmayan annenin ambulanstaki konuşmaları ise herkesi güldürdü!

O Ses Türkiye'de fenalaşan anne ambulanstan yayına katıldı! / VİDEO ile ilgili etiketler O Ses Türkiye ambulans yayın yiğit can aksakal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.