O Ses Türkiye'de bir ilk yaşandı!

Geçtiğimiz akşam sevilen şarkı yarışması O Ses Türkiye'de final heyecanı yaşandı. Yarışmada birinci olan Lütfiye Özipek ise bir ilki gerçekleştirerek şampiyon olan ilk kadın yarışmacı oldu.

O Ses Türkiye'de dün akşam final heyecanı yaşandı. 2018 yılında birinci olan isim belli oldu. Akşam saatlerinde başlayan geri sayımda gecenin birincisi belli oldu. İki isim Gökhan'ın takımından finale kalırken gecenin birincisi de merakla beklendi.

2018 O Ses Türkiye şampiyonunun heyecanla beklendiği gecede birinci Lütfiye Özipek oldu. Lütfiye Özipek şampiyon olarak aynı zamanda bir ilki gerçekleştirdi. Özipek O Ses Türkiye'de birinci olan ilk kadın oldu.

o-ses-turkiye-tarihinde-ilk-kez-kadin-sampiyon-10529925_7217_m

ŞAMPİYON OLAN İLK KADIN YARIŞMACI

O Ses Türkiye'de final yarışmasının ardından birinci de belli oldu. O Ses Türkiye'nin bu yıl ki şampiyonu Lütfiye Özipek oldu. Özipek aynı zamanda O Ses Türkiye'nin şampiyon olan ilk kadın yarışmacısı oldu.

o-ses-turkiye-tarihinde-ilk-kez-kadin-sampiyon-10529925_5161_m

O SES TÜRKİYE BİRİNCİLERİ KİMLERDİ?

O Ses Türkiye geçen yılın birincisi Hadise'nin takımından Dodan Özer olmuştu. O Ses Türkiye yarışmasının önceki şampiyonları ise Emre Sertkaya, Hasan Doğru, Elnur Hüseynov, Oğuz Berkay Fidan ve Mustafa Bozkurt'du... Peki O Ses Türkiye birincileri nerede ne yapıyorlar? Gelin hayatlarına kısaca bakalım;

O Ses Türkiye'de bir ilk yaşandı! ile ilgili etiketler O Ses Türkiye şampiyon lütfiye ilk kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.