O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının tanıtım jeneriği yayınlandı! / VİDEO

Cem Yılmaz'ın sunuculuğunu üstlendiği ve birbirinden bomba isimlerin katıldığı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının tanıtım jeneriği Acun Ilıcalı tarafından yayınlandı.

Acun Ilıcalı merakla beklenen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının tanıtım videosunu sosyal medya hesabından yayınladı.

Cem Yılmaz'ın sunuculuğunu üstleneceği özel gecede birbirinden bomba isimler sahne alacak.

"BEN OLSAM KAÇIRMAM"

Yılbaşı akşamı TV8 ekranlarına yıldız yağacak. Sosyal medya hesabından Cem Yılmaz'ın sunacağı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının tanıtım jeneriğini yayınlayan Acun Ilıcalı, "Yılbaşı çekimi çok güzel oldu, ben olsam kaçırmam. Müsadenizle kaçırmayayım zaten" notunu düştü.

Acun Ilıcalı'nın paylaştığı video kısa sürede binlerce yakın kişi tarafından izlendi.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının tanıtım jeneriği yayınlandı! / VİDEO ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Yılbaşı Acun Ilıcalı Tolga Sarıtaş Aleyna Tilki Cem Yılmaz Defne Samyeli Cenk Tosun Yılmaz Vural Özel proğram halil ergün
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.