O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu!

4 jüri üyesinin birbirinden başarılı yarışmacılarının kıyasıya mücadele ettiği O Ses Türkiye'de şampiyon belli oldu! Murat Boz'un "Finale kalacak isim" diyerek ekibine aldığı isim yarışmada birinci oldu.

O Ses Türkiye finaline farklı tarzı ve güçlü sesiyle Ferat Üngür damga vurdu. Ferat Üngür finalde Ay Yüzlüm ve Gel Gör Beni Aşk Neyledi eserlerini seslendirdi. Murat Boz'un seçmelerde "Finale kalacak" dediği yarışmacısı birinci oldu.

Ferat Üngür O Ses Türkiye sahnesine ilk çıktığında seslendirdiği 'Zülfü Kaküllerin Amber Misali' ile jüriyi büyülemeyi başarmıştı. Dört jüri üyesinin de döndüğü Ferhat Üngür, Acun Ilıcalı'nın isteği üzerine 'Islak Islak' şarkısını da söylemişti. Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Murat Boz ve Hadise'nin takımına katmak için yarıştığı Ferat Üngür ise Murat Boz'un takımını seçti ve finale kadar yükseldi.

O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu!

'FİNALE KALACAK İSİM' DEMİŞTİ

Yarışmaya Diyarbakır'dan katılan Ferat Üngür için Murat Boz, 'Finale kalacak isim. Bugüne kadar sezonun en iyi yarışmacısı yorumunu yapmıştı. Ferat Üngör, Murat Boz'u yanıltmadı ve O Ses Türkiye finalinde son ikiye kalmayı başardı. O Ses Türkiye sahnesine çıkan Ferat Üngür'ün performansını değerlendiren jüri üyeleri, "Şu ana kadar sezonun en iyisi" yorumunu yapmıştı.

O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu! - Resim : 2

O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu! ile ilgili etiketler O Ses Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.