O Ses Türkiye Rap jürisinde kimler var? Ne zaman başlıyor?

Merakla beklenen O Ses Türkiye Rap’in başlama tarihi ve jüri üyeleri netlik kazandı. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında O Ses Türkiye Rap jürini resmen takipçileriyle paylaştı. O Ses Türkiye Rap ne zaman başlıyor?

Bu sene ilk defa rap formatında O Ses Türkiye yarışmasının olacağı günler öncesinden medya gündeminde geniş yer bulmuştu. Yılbaşında yayınlanan O Ses Türkiye programında da ipuçları vermeyi ihmal etmeyen Acun Ilıcalı sonunda Exxen platformunda yayınlanacak olan O Ses Türkiye Rap’in jüri üyesinden bahsetti.

O SES TÜRKİYE RAP JÜRİSİNDE KİMLER VAR?

O Ses Türkiye Rap’in başlama tarihinin duyurulmasının hemen ardından Ceza ile Sagopa Kajmer’in jüri koltuğunda olmaması herkesi üzdü. Bu sezon ilk kez yayınlanacak olan O Ses Türkiye Rap jüri üyelerinin Hadise, Mero, Murda ve Eypio olduğu ifade edildi.

O Ses Türkiye Rap jürisinde kimler var? Ne zaman başlıyor?

O Ses Türkiye Rap programının Ocak ayının sonlarında başlayacağı ve Exxen platformu üzerinden yayınlanacağı belirtildi.

O Ses Türkiye Rap jürisinde kimler var? Ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Rap O Ses Türkiye Rap jüri Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.