O Ses Türkiye çekimlerinde Yıldız Tilbe ile Gökhan Özoğuz arasında "ırkçılık" tartışması!

O Ses Türkiye yarışmasının çekimleri iptal oldu. Ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen TV8'in yarışması ''O Ses Türkiye'' programında Gökhan Özoğuz ile Yıldız Tilbe arasında ırkçılık tartışması yaşandı. Cengiz Semercioğlu, Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz arasında yaşanan kavgayı köşesine taşıdı. Bunun sonucunda programın çekimleri iptal edildi. taşıdı. Semercioğlu, iki ismin tartışması nedeniyle O Ses Türkiye'nin o günkü çekiminin iptal olduğunu yazdı. Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz neden kavga etti? O Ses Türkiye çekimleri neden iptal edildi? İşte İşte Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz kavgasının ayrıntıları.

O Ses Türkiye'nin çiçeği burnunda jüri üyesi Yıldız Tilbe ve yarışmanın tecrübeli ismi Gökhan Özoğuz arasındaki kavga çıktı. Acun Ilıcalı sunuculuğunu gerçekleştirdiği TV8 ekranlarının 7'den 70'e herkesin takip ettiği program olan O Ses Türkiye'de yaşanan "ırkçılık" tartışması damga vurdu. O Ses Türkiye adlı ses yarışması programında jüride yer alan Yıldız Tilbe ile Gökhan Özoğuz arasında ırkçılık tartışması yaşandı, program iptal edildi. Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz neden kavga etti? O Ses Türkiye çekimleri neden iptal edildi? İşte İşte Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz kavgasının ayrıntıları.

YILDIZ4

SEYİRCİLER DIŞARI ÇIKARILDI

Yıldız Tilbe ile Gökhan Özoğuz arsındaki ırkçılık tartışması sonrası seslerinin yükseldiği, seyircilerin dışarı çıkarılarak çekimlerin iptal edildiği bilgisine ulaşıldı. Cengiz Semercioğlu, O Ses Türkiye çekimleri sırasında yaşanan olayı köşesine taşıdı. Peki Yıldız Tilbe Gökhan Özoğuz neden kavga etti? İşte tartışmanın ayrıntıları...

ATTIĞI TWEET ÇOK TEPKİ TOPLAMIŞTI

Yıldız Tilbe, İsrail’le kriz yaşandığı dönemde attığı “Allah Hitler’den razı olsun” tweet’i nedeniyle çok eleştirilmişti... Yaptığı ırkçılığa gösterilen tepki sonrasında Turkcell reklamı bile iptal edilmişti... Anlaşılan Yıldız bu ırkçılık sınavını geçemeyecek. Şimdi O Ses Türkiye jürisine girdi ve daha ikinci haftada Gökhan Özoğuz’la ilk ciddi tartışmasını yaşadı.

YILDIZ_3

''TÜRK OLDUĞUNU BİLSEYDİM DÖNERDİM''

Balkan müziği söyleyen bir yarışmacıya Tilbe'nin “Aaa sen Türkmüşsün... Ben seni yabancısın sandım. Türk olduğunu bilsem dönerdim” demesiyle tartışma başladı.

SDFSF

SEN O ZAMAN KÜRTLERİN YARIŞMASINA DA İTİRAZ EDERSİN!

Yaşanan bu gelişme Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'nun köşesinde şu ifadelerle yer aldı:

"Bu söze Gökhan sinirlenmiş, “Bu yarışmaya yabancılar da geliyor, niye dönmezdin ki” diyerek Yıldız’a itiraz etmiş...

“Burası O Ses Türkiye, ben Türk arıyorum. Burası O Ses İngiltere değil, öyle olsaydı İngiliz arardım” demiş.

Gökhan’ı tanırım, böyle ayrımcılıklar konusunda sessiz kalacak biri değildir.

O da öyle yapmış, sesini yükseltmiş, “Sen o zaman Kürtlerin yarışmasına da itiraz edersin” falan deyince ortalık karışmış."

Olay sonrası Ilıcalı'nın mikrofonları kapattırıp, seyircileri dışarı çıkardığı, tartışmanın kuliste de sürdüğü öğrenildi.

Yıldız Tilbe, İsrail’le 'kriz' yaşandığı dönemde attığı “Allah Hitler’den razı olsun” tweet’i nedeniyle çok eleştirilmişti.

YILDIZ_3_1

YILDIZ TİLBE KİMDİR?

Yıldız Tilbe (16 Temmuz 1966, İzmir), Zaza ve Kürt asıllı Türk şarkıcı, besteci ve şarkı sözü yazarı. İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde gecekondu mahallesinde doğmuş olan Yıldız Tilbe ailesinin altı çocuğundan en küçüğüdür. Ailesi içinde "Yadigar" takma adıyla hitap edilmiştir. Annesinin adı Altun, babasının adı Ali'dir. Orta ikinci sınıfta okuduğu Mustafa Rahmi Balaban Okulu'nda eğitimini bırakmak zorunda kalmıştır.Çok küçük yaşlardan beri şarkı söylemeye başlamıştır. 18 yaşından önce evlenmiştir. Sezen Burçin (d.1985) adında bir kız çocuğu oldu.1989 yılında boşandı.. Daha sonra 5 yıl evli kaldığı Güngör Karahan'dan ayrılmıştır. Sonraları İzmir'de çeşitli gece kulüplerinde şarkıcılık yapmaya başlamıştır.Sahneye ilk olarak 1990 yılında Cengiz Özşeker'in patronu olduğu bir klüpte başlamıştır. 1991 yılının sonlarında Sezen Aksu, Tilbe'nin ismini duyup kendisini dinlemeye gelmiş ve vokalistlik teklif etmiştir. İki sanatçı tanışmış, Tilbe vokalistlik teklifini kabul ederek İstanbul'a gelmiş, Sezen Aksu'nun evine taşınmıştır. Sezen Aksu'ya konserlerinde ve albümlerinde vokallik yapmıştır. Sezen Aksu ile yolları ayrıldıktan sonra İstanbul'un gece kulüplerinde şarkı söylemeye başlamıştır. Bu sırada Cem Özer'in "Laf Lafı Açıyor" isimli programında solistlik teklifi almış ve bir süre programın solisti olarak şarkı söylemiştir. Bu programda kazandığı ün ile albüm teklifleri alarak 1994 yılının yazında ilk klibini Cenk Torun'la birlikte oynadığı "Delikanlım" adlı parçaya çekti. Bu yıllarda birçok sanatçıya hit olan şarkılar vermiş, vokaller yapmıştır.1996 yılında narkotik şube tarafından sanatçının evine yapılan baskında bir miktar esrar bulunmuş ve Tilbe üç gün gözaltında tutulmuş ardından serbest bırakılmıştır. Esrardan kurtulmak için Balıklı Rum Hastanesinde bir süre tedavi görmüştür.Yazdığı şarkılarda hüzün, aşk ve ayrılık konularını edinmiş olan Yıldız Tilbe şarkıları ve bestelerinde romantik konuları işlemiştir Tarz olarak pop ile başlamış ve repertuvarını genişleterek arabesk, halk müziği ve sanat müziği formlarını da kullanmıştır.2006 yılında yayınlanan ve sanatçının maxi-single çalışması olan Tanıdım Seni, 6 şarkı ve 2 versiyonla toplamda 8 şarkı barındırıp, sanatçının 11. albümüdür. Albümdeki tüm şarkıların söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye aittir.2012 yılının başlarında TRT Müzik kanalında 5 hafta süren "Şarkıların Yıldızı" adlı müzik programı yapmıştır. Program daha sonra TRT'nin maddi imkanlarının yetersizliği gerekçesi ile yayından kaldırılmıştır. 28 Ekim 2012 tarihi itibariyle her pazar akşamı Flash TV'de yayınlanan "Yıldız Tilbe ile" isimli televizyon programıyla ekranlara geri dönmüştür.
Albümleri
*1994: Delikanlım
*1995: Dillere Destan
*1996: Aşkperest
*1998: Salla Gitsin Dertlerini
*2001: Gülüm
*2002: Haberi Olsun
*2003: Yürü Anca Gidersin
*2004: Yıldız'dan Türküler
*2004: Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım
*2005: Papatya Baharı
*2006: Tanıdım Seni
*2008: Güzel
*2009: Aşk İnsanı Değiştirir
*2010: Hastayım Sana
*2011: Oynama
*2013: Yeniden Eskiler Arabesk
2014: Şivesi Sensin Aşkın

GAKHAN1_1

GÖKHAN ÖZOĞUZ KİMDİR?

Gökhan Özoğuz, 14 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da Fenerbahçe semtinde doğmuştur. Aslen Gaziantep'lidir. Babası Ahmet Özoğuz'dur. Açıköğretim Fakültesinde okudu. 2007'de babaları Ahmet Hamdullah Özoğuz vefat etti. Müzisyen olmak için en büyük desteği dedesinden gördü.

15 yaşında gitar çalmaya merak salan Gökhan Özoğuz, Athena müzik grubunun solistidir. Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz ikiz kardeşidir.
2004 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi For Real adlı şarkıyla temsil ettiler. Bu şarkı 195 puanla 4. oldu ve Türkiye Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkı oldu.

Holigan albümünün aynı isimli şarkısı futbol maçlarının değişmez sloganı oldu. A Milli Basketbol takımımız için yaptığı "12 Dev Adam" şarkısı ise basketbol takımının sembol şarkısıdır. 2006 yılında ikiz kardeşi ile 4 yıllığına müzik eğitimi için Londra'ya gittiler Gökhan Özoğuz, 28 Aralık 2012 tarihinde Melis Ülken ile evlendi. 3 Temmuz 2013 tarihinde Ayşe Derya adında bir kızı oldu.

O Ses Türkiye çekimlerinde Yıldız Tilbe ile Gökhan Özoğuz arasında "ırkçılık" tartışması! ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Gökhan Özoğuz TV8 jüri üyesi yıldız tilbe ırkçılık tartışması ses yarışması yıldız tilbe ve gökhan özoğuz neden kavga etti o ses türkiye çekimleri neden iptal edildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.