O sahneler izleyenlerin içini ısıttı! Dilek Taşı son bölümde romantik anlar! Mustafa'dan Figen'e evlilik teklifi...

Dilek Taşı dizisinin her bölümü ile izleyici tarafından sıkı takip edilen dizilerden biri. Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin başrollerinde Salih Bademci ve Hazal Subaşı yer alıyor. 80'li yılları konu alan Dilek Taşı dizisine ilişkin pek çok detay merak edilirken heyecan dolu sahnelerin yanı sıra romantik anlar da izleyiciyi ekranlara kilitledi.

Dilek Taşı dizisi 12. bölümü ile ilgili detaylar araştırılıyor. Perihan Savaş, Hazal Subaşı, Salih Bademci, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Ozan Dolunay, Elif Doğan, Afra Karagöz, Çiçek Diligil gibi isimler yer aldı. Dizinin son bölümünde neler yaşandı?

ANNESİNİ BULMAK İÇİN ÇABALIYOR

Figen annesini bulmakta oldukça kararlı. Diğer taraftan nakil bekleyen Sinan'ın imdadına Figen yetişiyor. Figen'in masada kalma ihtimali Mustafa'ya büyük bir korku yaşatıyor. Figen'i çok seven Mustafa ameliyata girmeden önce Figen'İn tüm isteklerini yerine getirmeyi istiyor.

12. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dilek Taşı dizisinin 12 bölüm özeti sizlerle. 1980'li yılları konu alan dizinin yeni bölümünün il sahnelerinde Mustafa bayıltılmış ve Figen kaçırılmıştı. Janti Kemal Mustafa ile hesaplaştı. Figen ve Cemre'yi bildiğini söyledi. Mustafa eğer kızma ya da Figen'e bir şey yaparsan seni yaşatmam dedi. Mustafa başına aldığı darbe ile bayıltıldı. Figen de Kemal’in adamları tarafından kaçırıldı. Figen'in sandalyesinde saatli bomba olduğu ortaya çıktı. Mustafa'nın demir makası bulması ile birlikte Figen zincirlerden kurtuluyor ve tam uzaklaştıkları esnada bomba patlıyor. Figen ölümün kıyısından dönüyor.

O sahneler izleyenlerin içini ısıttı! Dilek Taşı son bölümde romantik anlar! Mustafa'dan Figen'e evlilik teklifi...

TEHLİKEYİ ATLATAN FİGEN VE MUSTAFA YEMEĞE ÇIKTI

Mustafa ile Figen yemeğe çıktılar ve Figen Kenan'ın elinden neden tuttuğunu söyledi. Ben seni bile bile üzecek bir şey asla yapmam dedi ve Mustafa ben de seni asla üzmem dedi. Kemal'e karşı dikkat etmesi gerektiği konusunda uyardı.

Sevda gelişen olaylar sebebiyle İngiltere'ye gitmeyi çare olarak gördü. Rıfatı aradı ve biraz zor olsa da vize çıkarmasını istedi. Mustafa ile Figen arasında yaşanan romantik anlar herkesin içini ısıttı. Yemekten çıktıklarında Mustafa Figen'e şu an senden hiç ayrılmak istemiyorum dedi ve daha fazla kendilerine engel olamayıp öpüştüler. O sırada eve gelen Kenan ve dışarı çıkan Ebru onları gördü.

AMELİYAT ÖNCESİ EVLİLİK TEKLİFİ

Figen ameliyat öncesinde Mustafa'yı son bir kez daha görmek istedi ve annesini Mustafa'ya emanet etti. İkili gözyaşları içinde ağlaşırken birbirlerine olan sevgililerini dile getirdiler ve Mustafa Figen'in gözlerinin içerisine dikkatlice bakarak duygu dolu evlilik teklifinde bulundu. Bu anlar izleyiciyi mest etti ve o anlar milyonları ekranlara kilitledi.

O sahneler izleyenlerin içini ısıttı! Dilek Taşı son bölümde romantik anlar! Mustafa'dan Figen'e evlilik teklifi... ile ilgili etiketler Dilek Taşı dizi evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.