O sahne izleyiciyi ekrana kilitledi!

Fox TV ekranlarında 5. bölümü yayınlanan Mucize Doktor dizisindeki Ali'nin ölen abisine benzeyen hasta bir çocuğa abisinin son sayfasını okuyamadığı Şeker Portakalı kitabını okuması izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

FOX TV'de ekranlara gelen reyting rekortmeni dizi Mucize Doktor'un 10 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan 5. bölümünde Ali'nin yıllar önce ölen kardeşine benzerliğiyle dikkat çeken bir çocuğa kitap okurken duygularına hakim olamaması izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

ÇOCUĞUN HAYATINI KURTARDI

Savant otizm sendromlu Doktor Ali Vefa'nın hikayesinin anlatıldığı Mucize Doktor'un dün akşam yayınlanan bölümünde Ali yıllar önce ölen kardeşine benzerliğiyle dikkat çeken bir çocuğun hayatını kurtardı. Herkesin kanser sandığı çocuğun başka bir hastalığı olduğunu anlayan Ali, Ferman'dan tepki çekmesine rağmen, Nazlı ve Adil'in yardımıyla teşhisi koydu.

İZLEYİCİLERE DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI

Yıllar önce abisine çok istediği Şeker Portakalı kitabını alan Ali, abisinin son sayfasını okuyamadığı kitabı hastasına okudu. Ali'nin kitap okurken duygusal anlar yaşaması ve çocuğun yanından ayrılırken ağlayarak "Hoşçakal abi" demesi izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Diziyi izleyenler yaşadığı duyguları Twitter hesabından paylaştı. Kullanıcılardan biri "Dokunmayın çok fenayım" derken biri de dizinin şiddet ve argo olmadan izleyicileri ekrana kilitleyebilmesine dikkat çekti.

 

O sahne izleyiciyi ekrana kilitledi! ile ilgili etiketler Twitter Fox TV Taner Ölmez Mucize Doktor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.