O provokatör neden FETÖ'cülerin toplantısındaydı?

Anadolu Ajansı Muhabiri Musab Turan'ın bakanlara yönelik provokasyonunun ardından yeni detaylar çıkmaya devam ediyor. Ablasının ve ağabeyinin FETÖ'cü olduğu ortaya çıkan Turan'ın 2013 yılında Yenibosna'da FETÖ/PYD üyeleri ile toplantı yaptığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı Muhabiri Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile Tarım ve Orman Bakanı'nın basın toplantısında Bakan Soylu'ya yönelik sorduğu bir soruyla skandal bir provokasyona imza attı. Anadolu Ajansı tarafından görevine son verilen Musab Turan hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Sabah'tan Kenan Kıran'ın paylaştığı bilgilere göre, Musab Turan 2013 yılında FETÖ'cülerle Yenibosna'da bir araya geldi.

Turan'ın abla ve ağabeyinin FETÖ ile iltisaklı olmasına dikkat çeken Kıran, Turan'ın bundan ötürü FETÖ'cülükle suçlanamayacağını belirtti. Kıran, ancak Turan'ın kendisinin de FETÖ ile iltisaklı olduğunun tespit edildiğini açıkladı.

FETÖ İLE BAĞI VAR MI?

Kıran katıldığı canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

Emniyet ve adli kaynaklardan edindiğim bilgilere göre; AA Muhabiri Musab Turan, FETÖ/PYD'de bulunan kişilerle 2013'te Yenibosna, Sefaköy'de 2013'te toplantı yaptı. Kişinin ağabeyi ya da ablasından dolayı kimseyi FETÖ'cü diye suçlayamayız ama, FETÖ/PYD militanları ile Yenibosna'da neden toplantı yapmıştır? Neden daha sonra 'Ben bu yapıdan ayrıldım' demiştir. 10 yıl sonra iki bakanın bulunduğu ortamda neden canlı yayın yapmıştır?

 

 

O provokatör neden FETÖ'cülerin toplantısındaydı? ile ilgili etiketler FETÖ Anadolu Ajansı musab turan provokasyon
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.