O öğretmene tepkiler yağıyor! Mardin'de öğrencisini darp eden öğretmen gözaltına alındı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir çocuğu darbettiğine ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaşılan ve özel okulda öğretmenlik ve futbol okulunda eğitmen olarak görev yapan Cemil K.  gözaltına alındı. İşte detaylar…

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir çocuğu darbettiğine ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaşılan, özel okulda öğretmenlik ve futbol okulunda eğitmen olarak görev yapan Cemil K.  gözaltına alındı.

O öğretmene tepkiler yağıyor! Mardin'de öğrencisini darp eden öğretmen gözaltına alındı

Mardin'de Turgut Özal Mahallesi'ndeki ilçe stadının halka açık kısmında dün özel okulda öğretmen ve bir futbol okulunda eğitmen olarak görev yapan Cemil K'nin ilkokul öğrencisi Y.Ö'yü (9) darp ettiğine dair görüntüler, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

 

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine Cemil K. gözaltına alındı.

Y.Ö. ise Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde bir süre gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

O öğretmene tepkiler yağıyor! Mardin'de öğrencisini darp eden öğretmen gözaltına alındı ile ilgili etiketler Mardin Kızıltepe Öğrenci Öğretmen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.