O mesajlara dikkat! Dolandırıcılar Trendyol adını kullanarak vatandaşları kandırmaya çalışıyor

Son günlerde telefonlarınıza yabancı telefon numaralarından gelen dolandırıcılık mesajlarına bir yenisi daha eklendi. Şimdi de dolandırıcılar 'Trendyol' ismini kullanmaya başladı. Bu mesajlara dikkat...

Vatandaşları kandırmak isteyen dolandırıcılar her geçen gün yeni yöntemler kullanmaya başladı. 

TRENDYOL ADIYLA MESAJ ATIYORLAR

Dolandırıcılar 'Trendyol' ismini kullanarak vatandaşlara WhatsApp üzerinden mesajlar atmaya başladı. Mesajlarda genellikle yüksek maaş vaadiyle yarı zamanlı iş teklifleriyle vatandaşları kandırmaya çalışıyor.

WhatsApp üzerinden yabancı ülkelerin telefon numaralarından aşağıdakine benzer mesajlar alıyorsanız bu mesajları dikkate almayın, dolandırılmayın:

Merhaba. Benim adım Kelly Binuer. Trendyol Online Satış Mağazasında İşe Alım Uzmanıyım. Yarı zamanlı işler hakkında bilgi edinmek ister misiniz?

İşimiz basit. Trendyol mağazasındaki ürünleri beğenerek ve ürünler hakkında olumlu yorumlar yaparak ürün bilinirliğini artırın. Bunu cep telefonunuzdan kolayca yapabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken size gönderdiğimiz linkteki ürünü trendyol aratarak bulmak, ardından ürünü beğenip yorum yapmak. O halde beğendiğiniz ve yorumladığınız ürünlerin ekran görüntülerini bana gönderin. Görevi tamamladığınız her ürün için size 50 lira ödeyeceğiz. Bu işi sürekli yaparak günlük 500-2000 TL arası rahatlıkla kazanabilirsiniz. İş için hazır mısın?

O mesajlara dikkat! Dolandırıcılar Trendyol adını kullanarak vatandaşları kandırmaya çalışıyor ile ilgili etiketler Dolandırıcı WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.