O Kız Dizisinde Sır Erken Çözüldü! Kadir'in Kızı Zeynep'in Annesi İfşa Oldu

Kanal D'nin yeni dizisi O Kız ilk bölümüyle ekrana geldi. Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları'nın başrol oynadığı dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Bir baba kızın hikayesine odaklanan O Kız dizisinde hasta bir babayı canlandıran Petekkaya performansıyla göz doldurdu. Öte yandan dizide Zeynep'in annesinin kim olduğu da sosyal medyada ifşa oldu.

O Kız dizisinde Kadir'in kızı olan Zeynep, takipçisi olduğu internet fenomeni Ozan Mert'in evine gider ve hikaye burada başlar. Zeynep'in dünyasının değişmeye başladığı andır bu. Sonrasında Sitare, Ozan Mert ve Babası Kadir'in ördüğü dünyadan çıkış yolu aramaya başlar. O Kız 2. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra izleyici de tahminler de bulunmaya başladı. O Kız Dizisinde Sır Erken Çözüldü! Kadir'in Kızı Zeynep'in Annesi İfşa Oldu. İşte O Kız yeni bölüm fragmanı...

Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı baba Kadir karakterinin çok konuşulduğu O Kız ilk bölümde Dilin Döğer'in oynadığı Zeynep de ilgi çekti. Baba kız hikayesine odaklanan O Kız dizisinde ise bir sır daha ikinci bölümden ortaya çıktı.

O Kız Dizisinde Sır Erken Çözüldü! Kadir'in Kızı Zeynep'in Annesi İfşa Oldu

ZEYNEP'İN ANNESİ SİTARE Mİ?

Sezin Akbaşoğulları'nın oynadığı Sitare karakterinin Ozan Mert ile birlikte çalışması aralarındaki ilişkiyi de sürdürür. Zeynep'in Ozan Mert'in evine gelerek onu küvette baygın halde bulması Sitare'nin elini kuvvetlendirir.

Dizinin izleyenleri yeni bölüm fragmanı sonrası Sitare'nin Zeynep'in annesi olabileceği gibi yorumlarda bulundular.

O Kız 2. bölüm gelecek hafta Kanal D ekranlarında olacak.

O Kız Dizisinde Sır Erken Çözüldü! Kadir'in Kızı Zeynep'in Annesi İfşa Oldu ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya o kız dizisi dilin döğer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.