O Kız Dizisinde Melek'in Gelişi Her Şeyi Değiştirdi! Sitare'nin Tek Şansı Kaldı

Her bölümünü heyecanla takip ettiğimiz O Kız dizisi 9. bölümüyle bambaşka bir hikayeye evrilebilir. Rojda Demirer'in Melek karakteriyle dahil olmasıyla Zeynep'in annesi olma ihtimalleri konuşulmaya başlandı. Sitare'nin Kadir'den etkilendiği sahneler dizinin son bölümüne damga vurdu. Peki O Kız dizisi 10. bölümde neler olacak? Haydi gelin bakalım.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları ve Rojda Demirer'in yer aldığı O Kız dizisi yeni bölümleri merakla bekleniyor. Yayınlandığı ilk günlerde reytingler konusunda biraz korkuttu ama hikaye ilerledikçe merak uyandırdı. Sırma Yanık'ın senaryosunu yazdığı yönetmenliğini Özlem Günhan'ın yaptığı dizi 9 bölümü geride bıraktı.

Tabi hikaye bir yana O Kız Dizisinin oyuncu kadrosu ve performansı da bu ilginin nedenlerinden oldu. Özellikle Erkan Petekkaya'nın Kadir'i çok iyi oynaması sosyal medyada konuşuldu. Sezin Akbaşoğulları ise Sitare'yi oynadığı sahneler merakla beklenir oldu. Peki Rojda Demirer'in O Kız Dizisindeki Melek karakterinin geleceği ne olacak? Dizide neler değişecek?

MELEK'İN GELİŞİ NEYİ DEĞİŞTİRECEK?

Zeynep'in son bölümde Sitare'ye, "Sizin gibi annem olmasını isterdim" demesi seyircinin ilgiyle izlediği bir sahne oldu. Sitare ise, Zeynepciğim eğer ben de anne olmak isteseydim tıpkı senin gibi bir kızım olsun isterdim" cevabını verdi.

Sitare'nin önce evini, sonra arabasını ve odasını kaybetmesiyle başlayan hayatı Kadir'e aşık olmasyla değişik bir hal alabilir. Ancak Melek'in Zeynep'in annesi olduğunu düşünenler de var.

O Kız dizisi 10. bölümüyle Çarşamba akşamı Kanal D'de.

 

 

O Kız Dizisinde Melek'in Gelişi Her Şeyi Değiştirdi! Sitare'nin Tek Şansı Kaldı ile ilgili etiketler O Kız Dizisi Erkan Petekkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.