O Kız Dizisinde Aşk Bitti! Başrol Diziye Veda Etti, Survivor 2023'e Gidiyor!

Kanal D ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanan O Kız 10. bölümüyle bir ayrılık haberi verdi. Ali Öner'in Doruk karakteriyle diziye dahil olması sonrası başrol de diziye veda ediyor. İşte O Kız'a veda edecek isim...

Yayınlandığı ilk günden bu yana heyecanlı anlara sahne olan ve seyircinin de ilgi gösterdiği O Kız dizisi yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Kanal D'de yayınlanan O Kız güçlü rakiplerine rağmen reytinglerde de istediği başarıyı yakalamış görünüyor.

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Ali Öner'in rol aldığı dizi geride kalan 10 bölüm boyunca heyecanlı anlara sahne oldu. Özellikle Erkan Petekkaya'nın Kadir karakterini seyirciye çok iyi geçirmesi dizinin izlenmesinde en önemli performans oldu.

Zeynep ve Ozan aşkının anlatıldığı O Kız Dizisinin yeni bölümünde ise bir ayrılık haberi verildi. Peki O Kız dizisine veda edecek ünlü isim kim? İşte detaylar...

CENGİZ ORHONLU SURVİVOR 2023'E GİDİYOR!

Content House imzalı, yönetmenliğini Özlem Günhan'ın yaptığı ve senaryosunu Sırma Yanık'ın yazıdığı O Kız dizisinde Doruk karakterinin diziye girmesiyle her şey tersine döndü. Zeynep ve Ozan arasındaki aşkı takip eden seyirci, Doruk'un gelişiyle adeta sinir krizi geçirdi. Ancak Ali Öner'in diziye dahil olması boşuna değil.

O Kız Ozan karakterini oynayan Cengiz Orhonlu O Kız dizisine veda ediyor. Yakında başlayacak olan Survivor 2023 kadrosuna dahil olmaya hazırlanan ve Acun Ilıcalı'nın teklif götürdüğü Cengiz Orhonlu O Kız dizisinin ilerleyen bölümlerinde veda edecek.

Ancak yapımcıdan ve Oyuncudan henüz net bir açıklama yok. O Kız dizisi gelişmelerini sizler için takip ediyor olacağız.

O Kız Dizisinde Aşk Bitti! Başrol Diziye Veda Etti, Survivor 2023'e Gidiyor! ile ilgili etiketler O Kız Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.