O Kız Dizisi Oyuncu Kadrosuna Ünlü Oyuncu Katıldı

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer ve Cengiz Orhonlu'nun paylaştığı ve Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız dizisine ünlü oyuncu katıldı.

Çarşamba akşamları ekrana gelen ve hikayesiyle milyonların dikkatini çeken O Kız dizisi yeni bölümleriyle nefes kesmeye devam ediyor. Özellikle Erkan Petekkaya'nın Kadir karakterinin çok konuşulduğu yapımda Zeynep'in gerçek babasının kim olduğu son bölümlerde merak konusu oluyor.

O Kız Dizisine Taze Kan Geliyor

Güçlü rakiplerine karşı reyting savaşında ayakta kalmaya çalışan O Kız'a Rojda Demirer dahil oldu. Başarılı oyuncunun dizide hangi karaktere hayat vereceği henüz bilinmiyor.

ROJDA DEMİRER KİMDİR?

12 Ağustos 1980 doğumlu olan Rojda Demirer rol aldığı dizi ve filmlerle uzun yıllardır ekranın aranan yüzü olmayı başardı. Melekler Korusun, Geniş Aile, Adı Efsane ve Sevgili Dünürüm adlı dizilerde rol alan Demirer, 9 yaşındayken TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati sınavlarını kazanarak radyo tiyatrosu ile ilgilenmeye başladı.
Daha sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne giden Rojda Demirer, 2001 yılında üniversiteden mezun oldu. Mezun olduktan sonra 2003-2008 yılları arasında Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda kadrolu sanatçı olarak görev aldı.

O Kız Dizisi Oyuncu Kadrosuna Ünlü Oyuncu Katıldı ile ilgili etiketler O Kız Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.