O katil "Öldür" emrini böyle verdi! Yeni görüntüler ortaya çıktı... / VİDEO

34 kişinin şehit olduğu Şehitler Köprüsü ile ilgili 135'i tutuklu 143 şüpheli hakkında hazırlanan iddianameye şimdiye kadar hiç yayınlanmamış görüntüler de girdi... O görüntülerde darbeci komutanın ateş emri verdiği an da çok net görülüyor...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü iddianamesi tamamlandı. 34 kişinin şehit olduğu olaylarla ilgili 135'i tutuklu, 143 darbeci asker hakkında iddianame hazırlandı. İddianameye 15 Temmuz gecesi 15 temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşananların MOBESE'ye yansıyan görüntüleri de girdi.

HAİN ÖLDÜR EMRİNİ BÖYLE VERDİ

Görüntülerde 22.09'da darbeci askerlerin köprünün Anadolu Yakası girişini kapattıkları görülüyor. Yine görüntülerde vatandaşların köprünün Anadolu Yakası girişinde toplanmaları, darbeci askerlerin vatandaşların üzerine doğru ateş etmeleri görülüyor. Köprü güvenlik kameralarından ve MOBESE kameralarından elde edilen görüntülerde darbeci komutanın askerlere verdiği ateş emri de çok net bir şekilde görülüyor.

KATLİAM ANI DA GÖRÜNTÜLERDE

Darbecilerin ateş etme anında vatandaşların yerlere yatmaları, bazı vatandaşların ise vurulma anları da görüntüler de yer aldı. İki polisin darbeci askerler tarafından derdest edildiği anlar da kameralara yansıdı. Görüntülerde şüpheli binbaşı Ahmet Taştan'ın çökme pozisyonunda nişan alır vaziyette bekleyen askerlere ateş emri verdiği, askerlerin de ateş ettiği görülüyor.

NE BAYRAK DİNLEDİLER, NE SİLAHSIZ OLDUĞUNA BAKTILAR

Başka bir görüntüde ise darbecilerle konuşmaya gelen motosikletli kişinin ayağından vurulması görülüyor. Yine elinde Türk bayrağı olan vatandaşların vurulma anı da güvenlik kameralarına yansıyor. Yine darbecilerin tankla ateş etme anı da görüntülerde yer alıyor. Görüntüler, vatandaşların sabahın ilk ışıklarıyla darbecilerin üzerine yürümesiyle son buluyor.

İŞTE İLK KEZ YAYINLANAN O GÖRÜNTÜLER

O katil "Öldür" emrini böyle verdi! Yeni görüntüler ortaya çıktı... / VİDEO ile ilgili etiketler 15 Temmuz İddianame şehitler köprüsü darbeci komutan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.