O isimlere FETÖ davası izleme izni!

Başbakan Binali Yıldırım, bir genelge yayınlayarak, FETÖ/PDY mensuplarının yargılandığı davaların duruşmalarına katılmak isteyen; kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan şehit ve gazi yakınları ile gazilerin, davalar sonuçlanıncaya kadar duruşma günlerinde idari izinli sayılmalarını istedi.

Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay ve Sayıştay Başkanlığı’na, Başbakan yardımcılıklarına, valiliklere, belediyelere, Başbakanlık bağlı ve ilgili kuruluşlara, düzenleyici ve denetleyici kurumlar ve kurullara gönderilen 19 Mart 2018 tarihli Başbakanlık genelgesinde şu ifadelere yer verildi:

“15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarının yargılandığı davaların duruşmalarına katılmak isteyen; kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan şehit ve gazi yakınları ile gazilerin, davalar sonuçlanıncaya kadar duruşma günlerinde idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür.”

O isimlere FETÖ davası izleme izni! ile ilgili etiketler FETÖ dava Şehit gazi kamu görevlileri yakını
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.