O ilçenin haritası 'canavara' dönüştü

Türkiye genelinde koronavirüs vaka sayıları artarken, yeni sıkı tedbirler de yolda. Türkiye ortalamasının 2 kat üzerinde artışın yaşandığı Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinin yoğunluk haritası da kırmızıya büründü. Haritada ortaya çıkan 'canavar' silueti ise şaşırttı.

Türkiye genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı ve can kayıplar artarken, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde korkutan bir tablo ortaya çıktı.

Türkiye ortalamasının 2 katı vaka artışının görüldüğü Lüleburgaz'da, Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında paylaşılan veriler, ilçenin durumunu gözler önüne serdi. Her geçen gün artan vaka sayılarına karşı ilçede denetimler de artırıldı.

O ilçenin haritası 'canavara' dönüştü

BİR KÖY 14 GÜN KARANTİNAYA ALINDI

İHA'da yer alan habere göre bunun yanı sıra vaka artışında yaşanan yoğunluk nedeniyle Lüleburgaz'a bağlı Sakızköy köyünde, Kırklareli Valiliği İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu kararıyla 14 gün süre ile karantinaya alındı. Yetkililer ilçe genelinde koronavirüs tedbirlerine azami düzeyde uyulması çağrısında bulundu.

O ilçenin haritası 'canavara' dönüştü ile ilgili etiketler Kırıkkale Lüleburgaz harita
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.