O Haim değil Hain Revivo! Sagiv Jehezkel kararı sonrası Türkler hakkında çirkin açıklama...

Bir dönem hem Fenerbahçe hem de Galatasaray formaları da giyen İsrailli eski futbolcu Haim Revivo, Sagiv Jehezkel hakkında çıkan sınır dışı edilme kararı gündemi ile ilgili sosyal medya hesabından çok tepki çeken bir paylaşım yaptı.

Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor, evinde Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ev sahibi ekibin 68. dakikada beraberlik golünü atan İsrailli Sagiv Jehezkel, yaptığı gol sevinci sebebiyle gözaltına alındı ve sınır dışı edileceği açıklandı.

İsrail'den konuya ilişkin bakanlar nezdinde skandal açıklamalar gelirken, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin İsrailli eski futbolcusu Haim Revivo da sosyal medya hesabından tepki çeken bir açıklama yayınladı.

O Haim değil Hain Revivo! Sagiv Jehezkel kararı sonrası Türkler hakkında çirkin açıklama...

"YAZIKLAR OLSUN TÜRKLERİN İKİYÜZLÜLÜĞÜNE''

Revivo, Yehezkel'in fotoğrafıyla birlikte Instagram hesabından yayınladığı hikayede şunları yazdı:

"Güçlü ol dostum, seni seviyorum. Yazıklar olsun Türklerin ikiyüzlülüğüne, umarım UEFA'ya onu serbest bırakması için baskı yaparız."

Bu paylaşımı sonrası Revivo'ya Türk kullanıcılardan kınama mesajları yağarken, futbolseverler, eski oyuncunun bu paylaşımı ile haddini fazlasıyla aştığını da belirtti.

Haim Revivo, futbolculuk döneminde 2000-2003 yılları arasında Fenerbahçe ve 2003-2004 arasında da Galatasaray'ın formasını giydi.

Revivo, 7 Ekim'den bu yana sosyal medya üzerinden Gazze Savaşı'yla ilgili provokatif paylaşımlarda bulunuyor.

O Haim değil Hain Revivo! Sagiv Jehezkel kararı sonrası Türkler hakkında çirkin açıklama... - Resim : 2

ESKI KULÜBÜ DE DESTEK VERDİ

Öte yandan, Jehezkel'i Antalyaspor'a satan Hapoel Be'er Sheva adlı İsrailli kulüp de bir açıklama yayınladı ve açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Sevgili Sagiv, seni güçlendiriyor ve destekliyoruz. Dönüşün için çalışan, sorumlu ve saygılı davranan tüm taraflara teşekkür ediyoruz. Dikkatli olunması gerekiyor. Ailenizle birlikte İsrail'e dönmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz."

 

O Haim değil Hain Revivo! Sagiv Jehezkel kararı sonrası Türkler hakkında çirkin açıklama... ile ilgili etiketler Sagiv Jehezkel Haim Revivo İsrail Antalyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.