O görüntüler olay oldu! Nesrin Cavadzade'nin göğsüne para sıkıştıran Bora Akkaş, hamile eşinden özür diledi!

Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü paylaştığı bir video ile kutladı. Videoda Cavadzade'nin göğsüne para sıkıştırdığı görülen oyuncu Bora Akkaş, 8 aylık hamile eşi Oben'den özür diledi.

Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisinde başrolü birlikte paylaştığı rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Nesrin Cavadzade'nin Uraz Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğduğu anlar sosyal medyada olay olurken ikilinin samimi halleri dikkat çekti.

HAMİLE EŞİNDEN ÖZÜR DİLEDİ!

Görüntülerde Bora Akkaş'ın Nesrin Cavadzade'nin göğsüne para sıkıştırdığı anlarda çok konuşuldu. Tepkilerin ardından Bora Akkaş, açıklama yaparak 8 aylık eşi Oben'den özür diledi.

Akkaş yaptığı açıklamada "Nesrin'in Uraz'ın doğum günü için hazırladığı postta yer alan geçen sene çekilmiş o video çok saçma ve talihsiz olmuş. Neden bu video bilmiyorum. Halim ve tavrımdan ya da videonun seçili bölümlerinden anlaşılmıyor olabilir ama bu aramızdaki bir şaka idi.

O görüntüler olay oldu! Nesrin Cavadzade'nin göğsüne para sıkıştıran Bora Akkaş, hamile eşinden özür diledi!

"NESRİN'E PARA TAKMAK NE HADDİME"

Yoksa Nesrin'e para takmak benim ne haddime. Videonun çekildiği tarih, oturduğumuz masa ve arkadaşlarımız ve bu olayın başında sonunda ne olduğu görünmediği için toplum tarafından hoş karşılanmayan her şeyi anlıyorum.

"EŞİM OBEN'DEN ÖZÜR DİLERİM"

Bunun eşimin doğumuna bu kadar yakın bir zamanda bir mesele haline gelmesinden derin mutsuzluk duyuyorum. Konu sadece Uraz'ın doğum günü olmalıydı. Görüntünün yarattığı bu kötü duygular için eşim Oben'den özür dilerim. Bu konu özelinde beni yargılayan insanlara da mutsuzluğumu belirtmek isterim" dedi.

 

O görüntüler olay oldu! Nesrin Cavadzade'nin göğsüne para sıkıştıran Bora Akkaş, hamile eşinden özür diledi! ile ilgili etiketler Bora Akkaş Nesrin Cavadzade
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.