O fotoğrafa çok kızdı! Varank: Belediyeciliğiniz gibi siyasetiniz de rezil!

Bakan Mustafa Varank'ın Edirne ziyareti sırasında CHP'yi hedef alan sözleri partide büyük rahatsızlığa neden oldu. CHP İl Başkanı bu eleştirileri yanıtlamak için FETÖ'nün manipülasyonlarına alet olan bir fotoğraf kullandı! Varank'ın bu tavra tepkisi ise çok sertti...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Edirne ziyareti büyük ses getirdi.

Kentte AK Parti'lilerle bir araya gelen Varank, Edirne'nin yıllardır CHP zihniyeti ile kötü yönetildiğine dikkat çekerek, "Edirne'yi bu CHP zulmünden kurtarmamız lazım" dedi.

Varank kentteki eksikliklere ise şu cümlelerle dikkat çekti;

"Bir tane atık su arıtma tesisi yok. Yıllardır bunu yapmaya niye fırsat bulmadılar, niye buna yatırım yapmak için gayret göstermediler. Edirne'nin suları arıtılmadan Meriç Nehri'ne belediye tarafından boca ediliyor. Ben buradan sesleniyorum, CHP'nin Genel Başkanına, diyor ki, 'Bizim yerel yönetimlerimiz Türkiye'de örnek gösterilen yerel yönetimler'. İşte siz burada yaşıyorsunuz, burada rezillikten başka ne var?"

FOTOĞRAF MANİPÜLASYONU!

Bakan Varank'ın bu sözlerine yanıt ise CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı'dan geldi.

Pekcanlı, "Bakan Varank geçmişini çabuk unutmuş" diyerek bir dönem sosyal medyada sıkça dolaşıma sokulan bir manipülasyon fotoğrafını paylaştı.

Mustafa Varank ise bir FETÖ'cünün kendisine benzetilmesi üzerinden yürütülen bu saldırıya sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Sanayi Bakanı şu ifadeleri kullandı;

"Edirne'yi yıllardır yöneten CHP belediyesinin atıksuları arıtmadan Meriç’e boca ettiğini ifşa edince çok bozulmuşlar

CHP il başkanı çıkmış “her şey çok güzel olacak” tivitleri atan firari fetöcünün fotoğrafıyla alçakça iftira atıyor.

Belediyeciliğiniz gibi siyasetiniz de rezil!"

O fotoğrafa çok kızdı! Varank: Belediyeciliğiniz gibi siyasetiniz de rezil! ile ilgili etiketler Edirne CHP Mustafa Varank Fevzi pekcanlı CHP'li belediye
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.