O dünyaya umut oldu ama Akit Türkçesine takıldı!

Koronavirüs aşısını geliştirerek dünyaya umut olan BioNTech firmasının kurucusu Prof. Dr. Uğur Şahin’in Türkçesi Akit TV spikeri Yusuf Ozan tarafından beğenilmedi. Ozan, “Keşke Almanca konuşsaydı, tercümesini yapardık, daha kolay anlaşılırdı” dedi.

Akit TV spikeri Yusuf Ozan, ABD’li Pfizer şirketiyle birlikte koronavirüs aşını geliştiren Alman BioNTech firmasının kurucusu CEO’su Prof. Dr. Uğur Şahin’in Türkçesini eleştirmeye çalıştı.

Ozan, Şahin’in aşı yaptırmayacağını söylediğini iddia ederek “Gerekçesi de şu şirketimiz bize bu aşıyı yasakladı. Senin geliştirdiğin aşı sana yasak ama bizlere de dayatma yoluna gidiyorlar” dedi.

Ayrıca Yusuf Ozan, Uğur Şahin’in konuşmasıyla ilgili, “Keşke Almanca konuşsaydı, tercüme yapardık daha kolay anlaşılırdı. Bol paralarla 35’inden sonra Türkiye’ye gelen yabancı futbolcular kadar konuşabiliyor” ifadesini kullandı.

Akit TV spikeri Yusuf Ozan'ın Uğur Şahin hakkındaki çirkin yorumu sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar Akit TV spikeri Yusuf Ozan'ı yerden yere vurdu.

O dünyaya umut oldu ama Akit Türkçesine takıldı! ile ilgili etiketler Akit TV aşı BioNTech uğur şahin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.