O da kaçamadı! Sözde Ulusal Güvenlik Bakanı Melkumyan da yakalandı!

Dağlık Karabağ’da sözde devlet kuran ermeni teröristler, birer birer yakalanıyor .Bunlardan biri de sözde "ulusal güvenlik bakanı" Ararat Melkumyan oldu. Ermenistan'a geçmeye çalışırken Cebrail Şehri’nde gözaltına alınan Melkumyan’ın Bakü’ye götürüleceği belirtildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan Güvenlik Güçleti,Dağlık Karabağ’da,antiterör denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

ERMENİLER KARABAĞ’DA SÖZDE DEVLET KURARAK SİLAHLANDI!

Azerbaycan ile Ermenistan arasında 2020 yılında yaşanan 44 günlük savaş sonrası,Dağlık Karabağ’da sorunlar bitmemişti.Karabağ’da kalan ermeniler sözde bir ermeni devleti kurdu.Devlet yapılanmasına eski ermeni teröristleri gelerek hızla silahlanmaya başladı.Özellikle Ermenistan’dan sivil araçlarla,Karabağ’a terörist,silah ve mühimmat taşındı.Yine Ermenistan’dan iki yıl boyunca Karabağ’a ağır silahlarla saldırılar yapıldı.Bu saldırılar da,çok sayıda Azerbaycan vatandaşı ve askerleri yaşamını yitirdi.


SÖZDE ERMENİ DEVLETİ YÖNETİCİLERİ KAÇAMADAN TEK TEK YAKALANIYOR

Azerbaycan Devleti, son olarak ermeni teröristlerin döşediği mayın ile 4 askerin şehit olması üzerine,19 Eylül'de Karabağ’da,anayasal düzeni tesis etmek amacıyla antiterör operasyonu başlatmıştı. Karabağ'daki yasa dışı Ermeni silahlı güçleri 24 saat süren operasyon sonrasında silah bırakmıştı.


SÖZDE ULUSAL GÜVENLİK BAKANI MELKUMYAN DA YAKALANDI

Bu operasyon sonrası,Dağlık Karabağ’da sözde devlet kuran ermeni teröristler, birer birer yakalanıyor. Bunlardan biri de sözde "ulusal güvenlik bakanı" Ararat Melkumyan oldu .Ermenistan'a geçmeye çalışırken Cebrail Şehri’nde Azerbaycan Ordusu askerleri tarafından gözaltına alınan,tümgeneral askeri rütbesine sahip Melkumyan Bakü’ye götürüleceği ifade edildi.

Öte yandan Azerbaycan Devleti’nin sözde ermeni devletinin son cumhurbaşkanı Araik Harutyunyan ile Arkady Ghukasyan vec Bako Saakyan için uluslararası yakalama kararı çıkardığı öğrenildi.

O da kaçamadı! Sözde Ulusal Güvenlik Bakanı Melkumyan da yakalandı! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermeni
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.