O da Gülen'in izinde! Alparslan Kuytul'a Fetullah Gülen muamelesi

Furkan Vakfı'nın Adana'daki izinsiz gösterisine polislerin müdahelesi sırasında vakfın kurucusu Alparslan Kuytul, ekiplerin biber gazlı müdahalesinden bir iş yerinin deposuna girdi. Depoda takipçilerinin Kuytul'a gazete ve kartonlarla yelpaze yaptığı görüntüler sosyal medyada yayıldı. Kuytul'un o görüntüsü, teröristbaşı Fetullah Gülen'in videosunu akıllara getirdi.

Adana'da, kapatılan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı üyelerinin izinsiz yürüyüşüne polisin sert müdahalesi tartışma yaratmış, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıklamıştı.

İzinsiz yürüşüşte gruba sonradan dahil olan vakfın kurucusu Alparslan Kuytul, ekiplerin biber gazlı müdahalesinden bir iş yerinin deposuna girdi. Kuytul’un takipçileri tarafından depoda gazete ile yelpaze yapılması, akıllara FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in yelpaze ile ferahlatılmaya çalışıldığı görüntüyü getirdi.

Sosyal medyada yayılan görüntülere "Kuytul da Gülen'in izinde" gibi yorumlar yapıldı.

 

 

O da Gülen'in izinde! Alparslan Kuytul'a Fetullah Gülen muamelesi ile ilgili etiketler Alparslan Kuytul Fetullah Gülen video furkan vakfı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.