O banka duyurdu; başvuru yapan 11 bin TL’yi hemen hesabına aktarabilecek!

İlk kez banka müşterisi olanlara yönelik düzenlenen banka kampanyaları, vatandaşlara nakit destekler kazandırmaya başladı. Bu kez bir banka, müşterilerine 11 bin TL nakit desteği vereceğini açıkladı. İşte o banka…

Bankacılık sektörünün favori kampanyaları olan yeni banka müşterisi kampanyaları, vatandaşların daha avantajlı bir şekilde alışveriş yapabilmesinden daha avantajlı bir şekilde kredi kullanabilmesine kadar pek çok kolaylığı sağlamaya başladı. Bu kapsamda bazı bankalar, birden çok kampanya ile yeni müşteri kazanmak için kolları sıvadı. O bankalardan biri olan Garanti BBVA, geçtiğimiz günlerde yeni banka müşterileri için iki ayrı kampanya duyurdu.

Halihazırda banka müşterisi olanlara ‘Bonus’ özellikle kredi kartı ile avantajlı alışverişler sağlamayı bu yıl da sürdüren Garanti BBVA, bu kez yeni banka müşterileri için harekete geçti. Yeni banka müşterilerinin alışverişlerini bedavaya getirmeyi amaçlayan Garanti BBVA, aynı zamanda müşterileri için nakit desteği paketleri de açıkladı. Kampanya şartlarını duyuran Garanti BBVA, yeni banka müşterileri için Garanti BBVA Mobil’e işaret etti.

GARANTİ BBVA’DA YENİ BANKA MÜŞTERİLERİNİN ALIŞVERİŞLERİ BEDAVAYA GELİYOR

O banka duyurdu; başvuru yapan 11 bin TL’yi hemen hesabına aktarabilecek!

Garanti BBVA’nın düzenlediği yeni kampanya kapsamında iki ayrı kampanyadan yararlanabilecek olan vatandaşlar, bankaya gitmeden kampanyadan yararlanabilmenin avantajını tatmaya çoktan başladı. Garanti BBVA Mobil üzerinden temassız bir şekilde banka müşterisi olup da kredi kartı başvurusu yapacak olanlara ilk 1.000 TL’lik alışveriş için 1.000 TL Bonus hediye edeceğini duyurdu. Garanti BBVA, bu kapsamda kampanyaya dahil olan kredi kartlarını da açıkladı.

Garanti BBVA’nın yeni kampanyası sayesinde alışverişlerini bedavaya getirmek isteyen vatandaşların başvuru yapması gereken kredi kartları belli oldu. Garanti BBVA, bu kampanyadan yalnızca Garanti Bonus’lar ve Money Bonus başvurularını yararlandıracak.

GARANTİ BBVA, YENİ BANKA MÜŞTERİLERİNE NAKİT DESTEĞİ SAĞLIYOR

Aynı zamanda 1 Şubat 2023 ile 28 Şubat 2023 tarihi arasında banka müşterisi olup da kredi kartı başvurusunda bulunanlara 10 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlayacak olan Garanti BBVA, bu desteği sıfır faiz ve 6 ay vade ile vereceğini duyurdu. Garanti BBVA’nın konuya ilişkin kampanya duyurusunda ise şu ifadeler yer aldı:

“Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 1000 TL harcamanıza 1000 TL bonus kazanın. Üstelik 10.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından da yararlanın.”

O banka duyurdu; başvuru yapan 11 bin TL’yi hemen hesabına aktarabilecek! ile ilgili etiketler Garanti BBVA alışveriş kredi Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.