O artık yok! Terörist lider sözde belediye başkanı etkisizleştirildi!

Azerbaycan ordusu, teröristlerle mücadelesinde teröristlerin elebaşlarından birini ölü ele geçirdi. Hocavend'de kendisini "belediye başkanı" olarak tanıtan Ermeni terörist  liderlerinden Aznavur Sagyan'ın Azerbaycan ordusu tarafından etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER


Azerbaycan Dağlık Karabağ’da bulunan Ermeni teröristlerle mücadelesini sürdürürken, askeri tesislerini de imha ediyor.


ERMENİ TERÖRÜNÜN MERKEZİ HENKENDİ!


Ermenistan, 2.Dağlık Karabağ savaşı sonrası,anlaşmaya uymayarak Azerbaycan topraklarında kalan Ermenileri örgütledi. Başbakan Paşinyan’ın saldırgan politikaları ile  yaklaşık 10 bin terörist Henkendi ve çevresinde ağır silahlarla örgütlenerek  saldırıya hazırlandığı ortaya çıktı.19 Eylül sabahı 4 Azerbaycan polisinin mayın ile şehit olması Azerbaycan için lokal antiterörle mücadele için bardağı taşıran son damla oldu. 


YEDİ BİN ERMENİ TAHLİYE EDİLDİ


Azerbaycan ordusunun 60 yerleşim yerini temizlerken sivil Ermenilere zarar gelmemesi için büyük çaba gösterdiği açıklandı.

Azerbaycan yetkilileri operasyon sırasında Askeran, Ağdara, Hocavend ve Şuşa bölgelerindeki 16 yerleşim yerinden, yaklaşık 7 binden fazla Ermeninin tahliye edildiğini ifade etti.


TERÖRİST LİDER SÖZDE BELEDİYE BAŞKANI SAGYAN ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ


Gelen son bilgilere göre Azerbaycan ordusu teröristlerle mücadelesinde teröristlerin elebaşlarından birini ölü geçirildi.

Ermenilerin yaşadığın Hocavend'de kendisini sözde “belediye başkanı" olarak tanıtan ermeni terörist  liderlerinden olduğu bilinen Aznavur Sagyan her yerde aranıyordu.

Tüm aramalara rağmen bulunamayan Sagyan’ın bir çatışma bölgesinde Azerbaycan ordusu tarafından etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Sagyan’ın etkisizleştirilmesinin ortaya çıkmasının ardından Ermeni teröristlerinin büyük çoğunluğunun direnişinin düştüğü ve tek tek teslim oldukları bildirildi.

O artık yok! Terörist lider sözde belediye başkanı etkisizleştirildi! ile ilgili etiketler Azerbaycan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.