O açıklama sonrası Hülya Avşar bu kez de reklam ücreti ile konuşulacak!

Hülya Avşar ünlendiği günden bu yana yaptığı her açıklama ve iş ile dikkatleri üzerine toplamaya başladı. Son olarak zenginlik açıklaması yapan şarkıcı ve oyuncu yeni reklam anlaşması ile gündeme geldi.

Yaptığı her açıklama ile gündeme bomba gibi düşen ve ‘Zenginlik’ açıklaması ile son olarak gündem olan Hülya Avşar’ın yok artık dedirten reklam ücreti ortaya çıktı. İşte detaylar…

Son zamanlarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve açıklamaları ile sık sık gündeme gelerek adından söz ettiren Hülya Avşar, “ Çok fazla zenginliğin insana zarar verdiğini düşünüyorum. Ailen ve yaşayabildiğin kadar paran olması yeterli, mutluluk budur” ifadelerini kullanması ile gündeme gelerek çok konuşulmuştu. Hülya Avşar, şimdi de yaptığı milyonluk anlaşma ile gündeme geldi.

Yaptığı açıklamaları ve iddialı tarzı ile sık sık gündeme gelerek çok konuşulan bir isim olan Hülya Avşar, yaptığı ‘Zenginlik’ açıklaması ile uzun süre gündem de kalmıştı. Ünlü isim Hülya Avşar, “ Çok fazla zenginliğin insana zarar verdiğini düşünüyorum. Ailen ve yaşayabildiğin kadar paran olması yeterli, mutluluk budur” diyerek yapmış olduğu açıklaması ile tepkileri çekmiş ve çok konuşulmuştu.

Hülya Avşar’ın ‘zenginlik’ açıklaması ile ilgili söylediklerine Prof. Dr. Özgür Demirtaş sessiz kalamayarak, “ Simit ye” yorumunda bulunmuştu.

Uzun bir süre yapmış olduğu açıklama ile gündem de kalan Hülya Avşar, bu kez de yaptığı milyonluk anlaşma ile gündeme geldi.

Hülya Avşar’ın 7 senedir reklam yüzü olduğu bir yatak markası ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Hülya Avşar, yeni çekilecek reklam filmi için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti. Hülya Avşar’ın bir sene için markayla 8 milyon TL’ye imza attığı iddia ediliyor.

O açıklama sonrası Hülya Avşar bu kez de reklam ücreti ile konuşulacak! ile ilgili etiketler Hülya Avşar Reklam
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.