Nwakaeme, Aslan olmak için İstanbul'a geldi! Nijeryalı futbolcu Galatasaray ile her konuda anlaştı

Trabzonspor'dan ayrılan Anthony Nwakaeme ile Galatasaray, bu yaz döneminde dördüncü kez masaya oturdu. Son olarak Cimbom'un Ümraniye ile oynadığı maçı izlerken görülen Nijeryalı yıldızın, bu defa imzayı atmak için İstanbul'a geldiği ve transferin kısa sürede açıklanacağı belirtildi.

Geçen sezon Trabzonspor'da gelen şampiyonlukta katkısı büyük olan Anthony Nwakaeme sezon sonunda Karadeniz ekibi ile yollarını ayrımıştı.

DAHA ÖNCE HULL CITY TALİP OLMUŞTU

Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de geçen Nwakaeme için Championship ekibi Hull City'de talip olmuş fakat oyuncu transfer olmaktan son anda vazgeçmişti.

TECRÜBELİ FUTBOLCU GECE YARISI İSTANBUL'A GELDİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ise Nwakaeme'yi gündemine aldı ve Anhony Nwakaeme Galatasaray için gece yarısı İstanbul'a geldi. Nwakaeme, sarı kırmızılı yetkililere, Galatasaray'da oynamak istediğini ve fiyatında indirime gideceğini iletti. Resmi imzalar ise kısa süre içinde atılacak.

SPORUN DİBİ

Nwakaeme, Aslan olmak için İstanbul'a geldi! Nijeryalı futbolcu Galatasaray ile her konuda anlaştı ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor Transfer Anthony Nwakaeme
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.