Nutellanın N harfi neden siyah?

Nutellanın N harfinin neden siyah olduğu kimi insanlar tarafından merak edilmektedir. Çikolata ile fındık karışımının lezzetinden oluşan bir çikolata krema markası olan ve İtalyan Ferrero Spa tarafından üretilen Nutella çok beğenilmektedir.

Gıda sektöründe her daim zirvede olan 7’den 70’e herkes tarafından beğenilen Nutella özellikle çocukların olmazsa olmazlarındandır. Esas karışımında çikolata ve fındık ile bütünleşen, İtalyan Ferrero Spa tarafından üretilen bir lezzet olan Nutellanın N harfinin neden siyah olduğu hakkında araştırma yapılmaktadır.

Nutellanın N Harfi Neden Siyahtır?

1940’lı yıllarda İtalyan Ferrero Spa tarafından üretilmeye başlanan çikolata markası Nutella; İngilizce ‘nut’ ile Latince tatlı ‘ella’ ekinin birleşmesi sonucunda ortaya çıkmıştır. Nutella, 1964 yılında ilk olarak İngiltere’de tanıtılmıştır.

Nutellanın N harfi neden siyah?

Nutellanın logosunda yer alan N harfinin siyah olması tamamen kişisel bir tercih meselesindendir. Nutella markasının ortaya çıkmasında iki kişinin imzası vardı. İkinci kişinin aklına N harfini siyah yapma fikri gelmesi sonrasında ortaya çıkmıştır.

Nutellanın N harfi neden siyah? ile ilgili etiketler nutella
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.