Nusret'te yanan kızdan ilk haber geldi!

Ünlü et restoranı Nusr'et'te çıkan yangında ağır yaralanan turist Krisryna Tresnakova’nın sevgilisinden ilk haber geldi.

Önceki gün alevli gösteri yaparken çıkan yangında yaralanan müşterilerinden özür dileyen Nusret'ten sonra yaralılar arasında bulunan Çekoslavakyalı iş adamı Viktor Hajıcek'ten açıklama geldi. Kendisinini yanıklarının olduğunu belirten Haıcek, en büyük yarayı kız arkadaşı Krisryna Tresnakova’nın aldığını belirtti. Tresnakova'nın tedavisini için 3 kişilik bir ekibin müdahale ettiği öğrenilen bilgiler arasında.

İŞ ADAMININ SEVGİLİSİ ÖZEL HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYOR

Olayda yaralanan iki restoran çalışanın Şişli Etfal’deki tedavileri sürüyor. Yaralı 4 turistten 3’ünün taburcu olduğu durumu diğerlerine göre daha ağır olan ünlü iş adamı Viktor Hajıcek’in sevgilisi Krisryna Tresnakova’nın tedavisinin ise İstanbul’daki özel bir hastanede sürdüğü öğrenildi. Tresnakova’nın tedavisini 3 kişilik özel bir sağlık ekibinin yürüttüğü bildirildi.

Çinli teknoloji markası Xiaomi'nin mağazaları olan Mi Store'un Çekya'daki kurucusu olduğu öğrenilen ünlü iş adamı Viktor Hajıcek’in sevgilisini İstanbul’daki özel bir hastaneye yatırdığı yatırdığı ve ilerleyen günlerde Çekya’ya götürmek için harekete geçtiği öğrenildi.

Nusret'te yanan kızdan ilk haber geldi!

“KABUS GİBİ BİR GECE YAŞADIK”
Krisryna Tresnakova’nın sevgilisi iş adamı Viktor Hajıcek olayın ertesi günü yaptığı açıklamada “Kabus gibi bir gece yaşadık. Olayın hemen ardından bir hastaneye gittik. Benim de bazı yanıklarım var ama kız arkadaşım Krisryna Tresnakova benden çok daha kötü durumda. Olay çok yeni ve şimdi daha fazla bilgi verecek durumda değilim. Kabus gibi bir gece yaşadık ve hâlâ devam ediyor” demişti.

Nusret'te yanan kızdan ilk haber geldi! - Resim : 2

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

4 turist de polise verdikleri ifadelerinde restoran sahibi ve çalışanlarından şikayetçi olduklarını söylemişlerdi.

Nusret'te yanan kızdan ilk haber geldi! ile ilgili etiketler Nusret yana kız alev yaralı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.