Nusret'in restoranı bomboş kaldı! Menüdeki fiyatları gören geri dönüyor

Birçok ülkede şubesi bulunan Nusr-Et restoranlarının sahibi ve ünlü kasap Nusret Gökçe sosyal medyada alay konusu oldu. Geçtiğimiz Cuma günü Nusret'in New York'ta bulunan şubesine giden bir TikTok kullanıcısı, restoranın bomboş olduğunu görünce "Burası çok yoğun" diyerek Nusret'i tiye aldı. Daha önce ABD'deki şubelerindeki fahiş fiyatlar sebebiyle gündem olan Nusret'in menüsünde yer alan yüksek rakamlar ağızları açıkta bıraktı.

Salt Bae’ (tuzlama) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan ve birçok ülkede şubesi bulunan fenomen işletmeci Nusret Gökçe bir kez daha sosyal medyanın diline düştü. Geçtiğimiz Cuma gün, Nusret'e ait New York'ta bulunan restoranına giden Simon Metin isimli TikTok kullanıcısı, Nusret'i tiye aldı.

Birçok mekanı dolup taşan Nusret'in New York'ta bulunan şubesinin boş olduğunu gören Simon Metin isimli TikTok fenomeni, masaların tamamen boş olduğu restoranın videosunu çekip ''Akşam saat 6 ve burası çok yoğun" ifadeleriyle sosyal medyada paylaştı. Metin'in bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada dolaşıma girdi ve gündem oldu.

nusret


Simon Metin, daha sonra da menüdeki fiyatları paylaşarak ''Gözlerim beni yanıltıyor mu? Bu fiyatlar gerçek olamaz'' ifadelerine yer verdi ve hiçbir şey sipariş etmeden hızlıca mekandan ayrıldı.

nusret

FİYATLAR AĞIZLARI AÇIKTA BIRAKTI

Paylaşılan menüde salata fiyatları 35 dolardan 85 dolara kadar çıkarken, et fiyatları da ağızları görenleri hayrete düşürdü. Menüde et fiyatları 100 dolar ve 1190 dolar arası değişiyor. Bu fiyat sipariş verdiğiniz etin gerçek altınla kaplanıp kaplanmasını isteyip istemediğinize göre değişiyor. En yüksek fiyat, ise "24 ayar altın kaplamalı yüksek mermer wagyu tomahawk" bifteğine ait.

Nusret'in restoranı bomboş kaldı! Menüdeki fiyatları gören geri dönüyor ile ilgili etiketler Nusret Gökçe Nusret
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.