Nusret'in ''Cappuccino'' paylaşımına Şafak Sezer'den sert tepki!

Etlere tuz dökme tarzı ile üne kavuşan Nusret'in paylaştığı bir video olay oldu. Ünlü oyuncu Şafak Sezer, elindeki fincan ile ''Cappuccino'' diye bağıran Nusret'i topa tuttu.

Dünyanın dört bir yanında restoranları olan ve etlere tuz dökme yöntemiyle çok konuşulan Nusret'in paylaşımı olay oldu. İlginç tarzı ve pozları sayesinde her yaptığı paylaşım olay olan Nusret geçtiğimiz saatlerde yeni bir video paylaştı. Nusret, videoda kendisine uzatılan fincanı içip, ya da içiyormuş gibi yapıp "Cappuccino" diye bağırdı. Nusret'in yeni videosu sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Şafak Sezer'in Nusret'in paylaşımının altına yaptığı yorum çok konuşuldu.

Nusret'in ''Cappuccino'' paylaşımına Şafak Sezer'den sert tepki!

''AĞZININ SAĞA SOLA KAYIP...''

Şafak Sezer, Nusret'e ''Bir elinde kahve öbür elinde telve ile tanıtım elçimiz yine mükemmel bir çalışma olmuş. Kendisini tebrik eder, ağzının iyice sağa sola kayıp hiç gelmemesini temmeni ederim. Öptüm seni Nusret, tuzlayarak'' şeklindeki sözleriyle sert tepki gösterdi.

Nusret'in ''Cappuccino'' paylaşımına Şafak Sezer'den sert tepki! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe Şafak Sezer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.