Nusret Şampiyonlar Ligi kupasını tuzladı!

Şampiyonlar Ligi kupasını Real Madrid, Liverpool'u 3-1 yenerek üst üste 3. kez müzesine götürdü.Nusret'in sosyal medyada yaptığı Şampiyonlar Ligi paylaşımı olay yarattı.

EFA Şampiyonlar Ligi 2017-2018 sezonu finalinde İngiltere ekibi Liverpool’u 3-1 mağlup eden İspanya’nın Real Madrid takımı, Şampiyonlar Ligi’nde üst üste 3 kez şampiyonluğa ulaşan ilk takım olarak tarihe geçti.

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası finalinde Liverpool ile daha önce 1980-1981 sezonunda karşılaşan ve 1-0 mağlup olan Real Madrid, bu kez rakibini 3-1 yenerek rövanşı aldı. Şampiyonlar Ligi adı altında Liverpool karşısında 7’nci final maçına çıkan eflatun-beyazlılar, İtalyan ekipleri Milan ve Juventus’u geçerek organizasyonda en fazla final oynayan takım unvanını da ele geçirdi.

ZİDANE REKORUNU GELİŞTİRDİ

Şampiyonlar Ligi’nde peş peşe ikinci kez kupayı kazanan ilk teknik direktör unvanını geçen sezon elde eden Fransız çalıştırıcı Zinedine Zidane, takımının Liverpool karşında aldığı galibiyetle rekorunu üst üste üç şampiyonluğa çıkardı. Teknik direktörlük kariyerine 2014’te Real Madrid’in altyapısındaki Castilla’da başlayan 45 yaşındaki Zidane, 2015-2016 sezonunun devre arasında göreve geldiği Real Madrid’de Şampiyonlar Ligi kupasını her sezon kazanma geleneğini sürdürdü. Fransız çalıştırıcı, Real Madrid ile 2002’de futbolcu, 2014’te ise Carlo Ancelotti’nin yardımcısı olarak Şampiyonlar Ligi zaferi yaşamıştı.

NUSRET GÖKÇE'NİN PAYLAŞIMLARI DAMGA VURDU

Ünlü kasap Nusret'in Şampiyonlar Ligi paylaşımı sosyal medyada olay oldu.Tuzlama hareketi ile üne kavuşan Nusret Şampiyonlar Ligi Kupası'nı tuzladığı anlar herkes tarafından konuşuluyor. Nusret, Mohamed Salah için Instagram hesabından, 'Senin için en iyisini diliyorum ve seni tebrik ediyorum. Allah seni korusun.' diye yazdı.

 

 

Nusret Şampiyonlar Ligi kupasını tuzladı! ile ilgili etiketler Nusret
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.