"Nusret meğerse iki milyon dolara New York'ta..."

Habertürk yazarı Oray Eğin, ünü Türkiye sınırlarını aşan Nusret'in halkla ilişkiler şirketi ile çalışmıyorum sözlerini yalanlayan bir yazı yazdı bugün. Eğin'in yazısına göre Nusret, ABD'de tanınmak ve tutunmak için 2 milyon dolara Nadine Johnson PR ile anlaştı...

İşte Oray Eğin'in yazısından Nusret'in PR çalışması ile ilgili bölüm...

2 MİLYON DOLARLIK PR

NUSRET bu aralar Dubai’de, bu yüzden de New York’taki dev lokantasında hayaletler etlerin üzerine tuz serpiyor. Sonuçta insanlar Nusret’e et yemeye değil, kasabın şovunu görmeye geliyor.

Bir süre önce Nusret’in sosyal medyada lokantasına gelen ünlülerle çektirdiği selfie’ler için büyük paralar ödediğini yazmıştım. Nusret ise ısrarla bir PR firmasıyla çalışmadığını, insanların kendi kendine geldiğini açıkladı.

Nusret’in bir halkla ilişkilerciyle çalışmadığı bilgisi doğru değil. Zaten New York’ta lokanta açmanın mantığına ters. Nusret, sadece ünlülere para saçmıyor, aynı zamanda New York’un en ünlü PR şirketlerinden biriyle çalışıyor. Food and Wine Dergisi yazarı Elyse Inamine lokantaya PR şirketi tarafından davet edildiğini ama hesabı kendi cebinden ödediğini yazdı mesela.

DEDİKODU YAZARI

Nusret’i temsil eden PR ajansı. Belçika Kongosu asıllı Johnson şehrin önemli simalarından biri, şöhretini de New York Post Gazetesi’nin dedikodu yazarı Richard Johnson’la olan evliliğine borçlu.

Johnson, uzun yıllar New York’un en etkili dedikodu sayfası “Page Six”in editörü ve yazarıydı. Çiftin evliliği de bir anlamda magazin iktidarıydı.Nadine’in müşterileri Richard’ın sayfasında sürekli övgülere boğuluyor, sayfanın muhabirlerine her sabah PR ajansından yazılmak için bülten yollanıyordu. “Page Six”te film galaları, lokantalar övülüyorsa ucu bir şekilde Nadine Johnson PR’a uzanıyordu. Çift boşandıktan sonra bu çıkar ilişkisi sürdü.

Doğrusu Nusret kendisini temsil etmek için iyi bir isim seçmiş ama Johnson’un New York medyasındaki iktidarı gelen kötü eleştirileri de engelleyememiş.

Nadine Johnson PR’ın Nusret’e kestiği faturanın 2 milyon dolar civarında olduğu konuşuluyor.

"Nusret meğerse iki milyon dolara New York'ta..." ile ilgili etiketler Oray Eğin Nusret nacine johnson pr
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.