Nusret Gökçe, koronavirüs tedbirlerini hiçe saydı

Yaptığı tuzlama hareketiyle adını dünyaya duyuran ünlü kasap Nusret Gökçe koronavirüs tedbirlerine aldırış etmiyor. Alınan kuralları hiçe sayan sosyetik kasap Nusret Gökçe, önce maskesiz sokağa çıktı ardında da lüks teknesinde arkadaşlarıyla keyif yaptı.

Sabah saatlerinde dışarı çıkan Gökçe, önce maskesiz spor yaptı sonra da sosyal mesafe kuralına uymayarak teknesiyle boğaz turu yaptı.

Nusret Gökçe, koronavirüs tedbirlerini hiçe saydı

GAZETECİLERE ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI

Milliyet'ye yer alan habere göre: Koronavirüsün yayılmasını önlemek için yapılan 'Evde kal' çağrısına uymayan Gökçe, önceki sabah maske ve eldivensiz şekilde Etiler-Bebek arası spor yaptı. Gökçe'nin görüntülendiğini gören yardımcıları, gazetecilere engel olmaya çalıştı.

SOSYAL MESAFE KURALINI HİÇE SAYDI

Spor sonrası evinin yolunu tutan işletmeci, öğle saatlerinde yine maskesiz olarak sokağa çıktı. Kuruçeşme'de bulunan lüks bir otelin iskelesinde milyonluk teknesine binerek Boğaz keyfi yapan Gökçe, sosyal mesafeye de uymadı.

Nusret Gökçe, koronavirüs tedbirlerini hiçe saydı ile ilgili etiketler Nusret Gökçe kovid-19 corona covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.