Nusret Gökçe bıçaklı orkestra şefi videosu izle!

"Tuz serpme hareketi" ile dünya çapında ün kazanan kasap Nusret Gökçe, yine bir paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu. Nusret Gökçe bıçaklı orkestra şefi videosu izle! Nusret'ten bıçaklı orkestra şefi gösterisi bu haberde...

Et pişirme ve tuzlama şekli nedeniyle Salt Bae adıyla anılmaya başlayan ve fenomen haline gelen Nusret Gökçe'nin yeni videosu sosyal medyayı salladı. Nusret Gökçe bıçaklı orkestra şefi videosu izle! Nusret'ten kasap orkestra şefi gösterisini haberimizde izleyebilirsiniz.

Nusret Gökçe bıçaklı orkestra şefi videosu izle!

Salt Bae adıyla anılmaya başlayan Türk kasap Nusret Gökçe, paylaşımlarıyla şaşırtmaya devam ediyor. Nusret sosyal medyadan yayınladığı son videosunda bu kez orkestra şefi oldu. İşletmesinde çalışan diğer kasaplara elindeki bıçaklarla orkestra şefliği yapan Nusret'in yeni videosu sosyal medyayı salladı.

 

NUSRET GÖKÇE KİMDİR?
Nusret Gökçe, Türk kasap, şef ve lokantacı. Et pişirme ve tuzlama şekli nedeniyle Salt Bae adıyla anılmaya başladı ve bir İnternet fenomeni hâline geldi.

Nusret Gökçe bıçaklı orkestra şefi videosu izle! - Resim : 2

Hayatı
Nusret Gökçe, 1983'te Erzurum'da doğdu. Babası Faik maden işçisidir. Hem anne hem baba tarafından Kürt kökenlidir. Dört kardeşi vardır. İki yaşındayken ailesiyle Darıca'ya taşındı. Öğrenimini altıncı sınıftayken yarıda bıraktı ve kasaplığa başladı. 2010'da Nusr-et Steakhouse adlı kendi markasını oluşturdu.

Nusret Gökçe bıçaklı orkestra şefi videosu izle! - Resim : 3

Nusret Gökçe bıçaklı orkestra şefi videosu izle! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe bıçaklı orkestra şefi video izle kasap orkestra şefi salt bea
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.