Nusret, depremzedeler için AFAD'a yaptığı büyük bağışı duyurdu

Türkiye, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı depremlerin yaralarını sarmaya çalışıyor. Nusr-Et restoranlarının sahibi ve ünlü kasap Nusret Gökçe, depremzedeler için AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Nusret, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ''Haydi Türkiye'm. El ele gönül gönüle. Biz beraberiz. Biz Türkiye'yiz'' ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen 10 ili etkileyen depremlerin ardından tüm Türkiye, depremzedelerin yaralarını sarmak için tek yürek oldu. Sanat, iş ve spor camiasından da depremzedeler için maddi - manevi yardımlar yağdı.

'Tuz serpme' hareketi ile şöhreti yakalayan restoran zinciri sahibi Nusret, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından deprem bölgesine yardım gönderdiği anları yayınlamıştı. Afet bölgedesinde yemek dağıtımına devam eden ünlü işletmeci Nusret Gökçe de depremzedeler için AFAD'a bağışta bulundu.


BAĞIŞ MİKTARINI SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

Deprem felaketinin ilk gününden beri çeşitli yardımları bölgeye gönderen Nusret, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile de AFAD'a 25 milyon TL nakit bağış yaptığını açıkladı.

''BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI''


Nusret paylaşımında "Buradan bütün dünyaya sesleniyorum. O gün bu gün. Acımız büyük. Birlik ve beraberlik zamanı Türkiye'miz için. Nusrat markası olarak AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunuyoruz. Haydi Türkiye'm. El ele gönül gönüle. Biz beraberiz. Biz Türkiye'yiz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Nusret, depremzedeler için AFAD'a yaptığı büyük bağışı duyurdu ile ilgili etiketler deprem Nusret Gökçe Nusret Sosyal Medya AFAD Kahramanmaraş Hatay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.