Nursel Köse ölümden döndü! Set iptal edildi, apar topar hastaneye kaldırıldı

72. Koğuş, Kavak Yelleri, Kış Masalı, Paramparça, Avlu, Menajerimi Ara, Üç Kuruş gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 61 yaşındaki oyuncu Nursel Köse sette ölümden döndü. Yeni bir sinema filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Nursel Köse yüzüne kolonya sürünce olanlar oldu. Ünlü oyuncu soluğu hastanede aldı.

Kariyeri boyunca pek çok dizi ve film projesinde yer alan Nursel Köse, şimdilerde yeni bir sinema filmi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Köse filmin setinde elini ve yüzünü kolonya sürerek dezenfekte etmeye çalışınca talihsiz bir olay yaşadı. Köse'nin yüzü ve elleri birden şişmeye başladı. Başına gelen bu durum karşısında büyük bir şok yaşayan ünlü oyuncu soluğu hastanede aldı.

YÖNETMEN SETİ İPTAL ETTİ

Sabah Gazetesi'nden Gökhan Gökduman'ın haberine göre; Nursel Köse, geçtiğimiz günlerde bir sinema filmi için kamera karşısına geçti. Oyuncu, sette elini ve yüzünü kolonya sürerek dezenfekte etmeye çalıştı. Ancak bir süre sonra yüzünün kızarıp şiştiğini hissetti. Köse'nin fenalaştığını gören yönetmen, hemen seti iptal etti.

nursel köse


KÖSE'NİN KOLONYAYA ALERJİSİ ÇITKI

Apar topar hastaneye götürülen oyuncu, tahliller sonucunda kolonyaya alerjisi olduğunu öğrendi. Sette ölümden dönen Köse, yaşadığı olayın şokunu uzun süre atamadı. Köse, ilaç tedavisiyle iyileşti.

 

Nursel Köse ölümden döndü! Set iptal edildi, apar topar hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Nursel Köse kolonya film seti alerji
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.