Nuri Şahin'den Jürgen Klopp sözleri

Antalyaspor'un "futbol sorumlusu" Nuri Şahin, Borussia Dortmund'dan hocası Jürgen Klopp'u örnek aldığını belirterek, "benim için en değerlisi ve bana en yakın olan Klopp, benim için her zaman bir bench mark... Örnek aldığım sadece hoca değil, hayatımda örnek aldığım bir isim olduğu için yeri bende ayrıdır" dedi.

Antalyaspor'daki yeni teknik yapılanmada "futbol sorumlusu" rolü üstlenen ve ilk maçında Sivasspor'la deplasmanda 2-2 berabere kalan Nuri Şahin, kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gazetecileri ağırlayan 33 yaşındaki Nuri Şahin, kendisine Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'u örnek aldığını söyledi.

Çok değerli teknik direktörlerle çalıştığını belirten Nuri Şahin, Borussia Dortmund'daki hocası Klopp'un yerinin ayrı olduğunun altını çizdi:

"Dünyanın en iyi hocalarıyla çalıştım. Kendimi o konuda çok şanslı hissediyorum. Sadece bu hocadan bunu kaptım, bu hocadan şunu kaptım dersem yanlış olur. Bazı hocalardan benim oyun anlayışıma doğru olmayan şeyleri gördüm. Nasıl yapmamam gerektiğini gördüm. Sayacağım şeylerin listesi çok çok uzun olduğu için, hepsinin ismini burada telaffuz etmeye gerek yok ama benim için en değerlisi ve bana en yakın olan Klopp, benim için her zaman bir bench mark."

Nuri Şahin'den Jürgen Klopp sözleri

"THOMAS TUCHEL DE ÇOK BÜYÜK HOCA"

"Örnek aldığım sadece hoca değil, hayatımda örnek aldığım bir isim olduğu için yeri bende ayrıdır. Chelsea teknik direktörü Thomas Tuchel benim için çok çok büyük bir hoca. Roma teknik direktörü Jose Moruinho ile çalıştım. Türkiye'de Abdullah Avcı, Fatih Terim, Ersun Yanal çok değerli hocalarla çalıştım. Onlardan öğrendiğim şeyler var. İnşallah takıma yararlı faydalı olacak şeyleri kullanacağız. Ben futbolun sadece ayakla değil, kalp ve beyinle oynandığını düşünen isimlerden olduğum için oraya en iyi dokunan hocanın Klopp olduğunu düşünüyorum. Onun için sadece futbolcu değil her zaman insan birinci sıradadır. Benim için de aynı durum söz konusu."

"FUTBOLU BIRAKMADIM"

Ersun Yanal'ın takımdan ayrılmasının ardından göreve başladığını, Twitter paylaşımının yanlış anlaşıldığını belirten Şahin, lisansının devam ettiğini ve sezon içerisinde takıma destek konusunda sahaya çıkabileceğini söyledi.

Nuri Şahin, "Gerektiği zaman oynayabilirim. Futbolu bu sezon daha bırakmadım. Ersun hoca bıraktıktan 4 gün sonra göreve geldim. Benim için inanılmaz bir şey oldu. Yönetimimiz sağ olsun beni bu göreve layık gördüler. Oturduk, artısını eksisini konuştuk ve hep beraber karar aldık. Çok cesur bir karar oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum. Beni göreve getirmek ve bu görevi almam da bu takıma ve bu şehre ne kadar inandığımı gösterdiğini düşünüyorum. Zor bir görev ama ben hayatta her şeyi erken yaşadım. Erken profesyonel oldum, erken baba oldum. Erken yaşta da bu göreve geldim. Benim için özel ve değerli olan kişilerle fikir alışverişinde bulundum. İyi ki de böyle bir karar aldık" ifadelerini kullandı. 

A Milli Takımın başına getirilen Alman teknik direktör Stefan Kuntz ile ilgili soruya Şahin, "Ne kadar istekli olduğunu yüzünden anlıyorum. Kendisinin başarılı olacağına inanıyorum. Göreve gelmesi de çok doğru bir karar" dedi.

Nuri Şahin'den Jürgen Klopp sözleri ile ilgili etiketler Antalyaspor Nuri Şahin Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.