Nuri Alço, Serenay Sarıkaya'nın aldığı dizi ücretine böyle tepki gösterdi

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Nuri Alço, geçtiğimiz günlerde şarkıcı Murat Başaran'ın düğün törenine katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alço, Serenay Sarıkaya'nın aldığı dizi ücretini fazla bulduğunu söyleyerek ''Biz bedavaya oynamışız'' dedi.

Nuri Alço, şarkıcı Murat Başaran ve iş kadını Ayten Öztürk'ün 15 Nisan'da Gayrettepe Dedeman Otel'de gerçekleşen düğün törenine katıldı.

Murat Başaran-Ayten Öztürk çiftine mutluluklar dileyen 71 yaşındaki oyuncu, “Gençler için uygun, güzel bir düğün. Murat’ı tebrik ediyorum. Sevdiğim bir arkadaşım. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Nuri Alço, Serenay Sarıkaya'nın aldığı dizi ücretine böyle tepki gösterdi

"YARGI'NIN HASTASIYIM"

Son dönemde çıkan dizileri yakından takip ettiğini dile getiren Nuri Alço, favori dizisinin Yargı olduğunu açıkladı.

Nuri Alço, Serenay Sarıkaya'nın aldığı dizi ücretine böyle tepki gösterdi - Resim : 2

Dizilerdeki konular hep aynı, birbirine çok benzer. Bir dizi başlayıp tuttuğu zaman sürekli ilerletiyorlar. Kısa kesseler anlam kazanıyor ama uzadıkça uzatıyorlar. Yargı’yı seyrediyorum. Dizinin hastasıyım. Oyuncular, kadro güzel. İyi bir ekip kurmuşlar.

"BÖLÜM BAŞI 850 BİN TL ALIYOR"

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Nuri Alço, dizi oyuncularının aldığı ücretleri abartılı bulduğunu söyledi: Çok astronomik rakamlar var. Serenay (Sarıkaya) bölüm başı haftalık 850 bin TL alıyor. Böyle rakamlar yok! Birinci öyle alıyor ama ikinci, üçüncü oyuncular o paraları göremiyor. Biz bedavaya oynamışız.

Nuri Alço'nun bölüm başı 850 bin TL aldığını iddia ettiği, ekranların aranan isimlerinden olan Serenay Sarıkaya, son dizi projesinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşıyor.

Nuri Alço, Serenay Sarıkaya'nın aldığı dizi ücretine böyle tepki gösterdi - Resim : 3

Nuri Alço, Serenay Sarıkaya'nın aldığı dizi ücretine böyle tepki gösterdi ile ilgili etiketler Nuri Alço Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.