Nuri Alço açıkladı... Burhan Çaçan'ın ölümüyle ilgili kahreden detay

Türk Halk Müziği Sanatçısı Burhan Çaçan, bugün son yolculuğuna uğurlandı. 62 yaşında hayatını kaybeden Çaçan'la ilgili ortaya çıkan detay sevenlerini üzdü. Nuri Alço cenaze töreninde arkadaşı Burhan Çaçan ile ilgili kısa süre önce yaşadığı bir anısı anlattı.

Dün Florya’daki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Türk Halk Müziğinin sanatçısı Burhan Çaçan, bugün Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü sanatçının cenaze namazına siyaset ve sanat camiasından birçok isim katıldı.

Nuri Alço açıkladı... Burhan Çaçan'ın ölümüyle ilgili kahreden detay


Cenaze törenine katılan Nuri Alço, sanat dünyasını yasa boğan vefatın ardından yürek burkan açıklamalarda bulundu.

Alço, "Burhan çok sevdiğim bir arkadaşım, çok gençti. Biraz ihmalkardı, aynı doktora gidiyorduk. Doktor Burhan'a muayanede 'Durumunu hiç iyi görmüyorum, anjiyo yapalım' dedi. Burhan da 'Salı yapalım' dedi. Doktor bey 'Salı değil yarın yapalım' dedi. Akşamında da evde gidiyor" dedi.

 

 

Nuri Alço açıkladı... Burhan Çaçan'ın ölümüyle ilgili kahreden detay ile ilgili etiketler Burhan Çaçan Nuri Alço cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.