Yüzüne ne yaptırdığını bilmiyor!

Nurgül Yeşilçay, Kuruçeşme'de market alışverişi yaparken görüntülendi. Yeşilçay'ın yüzündeki gariplik dikkatlerden kaçmadı.

Oyuncu, son dönemde yüzünde yaptırdığı işlemlerle ilgili sorulara yanıt verdi. Yüzünün hemen her yerinde bir dokunuşun olduğunu belirten Yeşilçay, “Bu zamana yaptırdığım hiçbir estetikten memnun kalmadım. Bu son yaptırdığım ‘Hollywood yanağı’ değil. Bir şey yaptırdım ama ben de bilmiyorum. Çok güzel bir uygulama yüzümde bir incelme oldu ve hoşuma gitti. Sadece yüzüme değil boynuma, yanaklarıma ve çeneme, her yerime yaptırdım” dedi. Botoks yaptıran ünlülere tavsiyelerde bulunan Yeşilçay “Bence botoks filan dünyanın en saçma işi, kimse yaptırmasın. Hepsini denedim, uyguladım, yaptırmayın kardeşim” diye konuştu.

Yüzüne ne yaptırdığını bilmiyor!

Eğitim hayatına yurtdışında devam eden 14 yaşındaki Osman Nejat Özer'in annesinin boyunu geçtiği dikkatlerden kaçmadı.

Yüzüne ne yaptırdığını bilmiyor! ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay estetik kuruçeşme
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.