Nurgül Yeşilçay trafik kazası geçirdi! İşte son sağlık durumu

Fox TV'de ekrana gelen 'Son Nefesime Kadar' dizisinde Mihri karakterini canlandıran 45 yaşındaki oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük bir kaza atlattığını duyurdu. Trafik kazası geçiren Yeşilçay, takipçilerini 'Siz siz olun, emniyet kemerinizi takın' diyerek uyardı.

Emre Kınay, Ertan Sabah ve Begüm Birgören ile başrollerini paylaştığı 'Son Nefesime Kadar' dizisinde rol alan oyuncu Nurgül Yeşilçay yaptığı bir paylaşımla sevenlerini korkuttu.

Trafik kazası geçirdiğini duyuran Yeşilçay, ''Bi süredir buralarda yoktum! Hastanelerde boğuşuyordum çünkü! -Kendi kullandığım araçla büyük bi kaza atlattım! Ağzıma,çeneme dikişler atıldı! Hasar kaldı ve bi süre daha devam edecek! Accık yamuğum ama gayet iyiyim anlayacağınız;)) -Siz siz olun emniyet kemerinizi takın lütfen!!!'' ifadelerini kullandı.

Nurgül Yeşilçay trafik kazası geçirdi! İşte son sağlık durumu


Takipçilerinden kendisine gelen mesajların ardından Instagram hesabının hikaye bölümünden yeni bir açıklama yapan Yeşilçay, kazanın bir ay önce gerçekleştiğini ve setlere geri döndüğünü belirtti.

Yeşilçay, ''Kaza 1 ay kadar önce oldu. Şimdi iyiyim. İşimizin gücümüzün başındayız. Teşekkür ederim herkese.'' dedi.

Nurgül Yeşilçay trafik kazası geçirdi! İşte son sağlık durumu

Nurgül Yeşilçay'a aralarında ünlü isimlerin de olduğu binlerce takipçisinden kısa sürede 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Nurgül Yeşilçay trafik kazası geçirdi! İşte son sağlık durumu ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay kaza Sosyal Medya son nefesime kadar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.