Nurgül Yeşilçay sevenlerini korkuttu! Sahnede birden yere yığıldı

Geçtiğimiz haftalarda 5. bölümüyle final yapan 'Son Nefesime Kadar' dizisinin setinde kaza geçiren Nurgül Yeşilçay bu kez de rol aldığı 'Bir Barda Bir Gece' isimli tiyatro oyununu sahnelediği sırada birden yere yığıldı. Sahnede baygınlık geçiren Nurgül Yeşilçay sevenlerini korkuttu. İşte ünlü oyuncunun son sağlık durumu...

Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz haftalarda final yapan ‘Son Nefesime Kadar’ dizisinin setinde, sahne gereği gördüğü suçluyu yakalamaya çalışırken kaza geçirmişti. Yeşilçay,  direksiyon hakimiyetini kaybederek, bir ağaca çarpmıştı. Kaza geçirdiğini açıklayan Yeşilçay, sağlık durumu hakkında takipçilerini ve sevenlerini bilgilendirerek "Talihsiz bir kazaydı. İzleri hala geçmedi. Normalde otomobil kullanmayı seven birisi değilim. Kullanmak zorunda kaldım. Frene basayım derken panikleyerek gaza bastım. Hem direğe hem de ağaca vurdum. Doktor kontrolü devam ediyor. Kalıcı bir hasar yok. Elektroşok ve fizik tedavi devam ediyor. Üç aylık bir süre içerisinde düzelecek" ifadelerini kullanmıştı.

SAHNEDE BAYGINLIK GEÇİRDİ


Şimdilerde dizisinin final yapmasının ardından tiyatro sahnelerine geri dönen ve 'Bir Barda Bir Gece' isimli tiyatro oyunu ile izleyici karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay, sahnede baygınlık geçirdi.

TANSİYONU DÜŞTÜĞÜ İÇİN BAYILDIĞI ÖĞRENİLDİ

Milliyet'te yer alan habere göre; Nurgül Yeşilçay, oyunun önceki gün DasDas'ta saat 17.00'deki gösteriminde baygınlık geçirdi. Yoğun iş temposuna dayanamayan oyuncu, performansın ilk dakikalarında bir anda yere yığılınca, hemen kulise götürüldü. Bu gelişmenin ardından oyuna ara verildi. Mekandaki sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan oyuncunun, tansiyonunun düştüğü ortaya çıktı.

Yeşilçay'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, oyunun iki günlük gösterimleri tedbir amaçlı ileri bir tarihe ertelendi.

Nurgül Yeşilçay sevenlerini korkuttu! Sahnede birden yere yığıldı

 

Nurgül Yeşilçay sevenlerini korkuttu! Sahnede birden yere yığıldı ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu Nrugül Yeşilçay tiyatro oyunu son nefesime kadar bir barda bir gece
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.