Nurgül Yeşilçay çarşafa girdi, sosyal medya karıştı!

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, film çekimi için bulunduğu İran'dan kamera arkası görüntüleri paylaşmaya devam ediyor.

Nurgül Yeşilçay, son olarak bu pozunu "Hayranı olduğum İran sinemasında "Güzel Cin" filmimizden bir kare" notuyla Instagram sayfasında paylaştı. Güzel oyuncunun bu paylaşımı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Nurgül Yeşilçay'ın başrol üstlendiği Güzel Cin filminin çekimleri İsfahan'da devam ediyor. İranlı yönetmen Bayram Fazlı'nın imzasını taşıyan filmde Yeşilçay, Dilaram adlı karakteri canlandırıyor.

"HERKES YAKIŞTIRDI"

Nurgül Yeşilçay, bu rolün kendisi için farklı bir deneyim olduğunu söyleyerek “Benim için çarşafa alışmak çok zordu. Ama ilk günlere göre gayet iyiyim. Çarşaflı kadınlar onu bir uzantısı gibi profesyonelce kullanıyorlar. Burada çalıştığım herkes çok yakıştığını söylüyor. Ben de yakıştırıyorum açıkçası, daha gizli ve gizemli bir güzellik sunuyor seyirciye. Zaten hayranlık duyduğumuz İran sinemasının da sihri bu değil mi?” dedi.

59fad43ed3806c3834fe182e_1

İsfahan’da bulunmanın kendisini beslediğini vurgulayan Nurgül Yeşilçay “Gece çekimleri çok yoğun genelde sabaha kadar çekim öğlene kadar uyku yani klasik set halleri. Ama tabi ki gezmeye fırsat ayırıyorum. İsfahan’ a gelip gezmezsem olur mu? Zaten şehrin hemen hemen tamamı UNESCO dünya mirasında, hava güneşli bir ilkbahar, gökdelen yok tüm binalar en fazla iki katlı, her yerde parklar var. Bisiklet yolları ve tabi en önemlisi nereye kafanı çevirsen tarihi eser. Zerdüştlerden günümüze her dine, dile, kültüre ev sahipliği yapmış. Şehir küçük olduğu için her yer birbirine yakın, koşuşturmadan sakin sakin geziyorsun. Burada emekli hayatı sürüyorum. Sakin daha kendim ile kaldığım, koşuşturmasız zamanlar geçiriyorum” cümleleriyle farklı bir kültürü tanımaktan çok keyif aldığını belirtti.

“Bir İran filminde İranlıyı oynamak zormuş” bilmediğim bir kültür, bilmediğim bir dil, bilmediğim bir sinema ama güzel insanlarla güzel işler yapmak her şeye değer” şeklinde konuşan Yeşilçay, ayrıca “İranlılar çok misafirperver, hayata ve farklı görüşlere açık, işlerinde profesyonel insanlar. Sanatla bağlarını hep taze tutmuşlar” sözleriyle İran’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ‘Güzel Cin’in uluslararası festivallerde de yarışması bekleniyor.

59fad440d3806c3834fe1832

HAYRANLARI KUYRUK OLDU

İsfahan'da bulunmanın kendisini beslediğini vurgulayan Yeşilçay, "Gece çekimleri çok yoğun ama gezmeye fırsat ayırıyorum. Zaten şehrin hemen hemen tamamı Unesco dünya mirasında. Hava güneşli bir ilkbahar, gökdelen yok, tüm binalar en fazla iki katlı, her yerde parklar ve en önemlisi nereye kafanı çevirsen tarihi eser var" dedi. 'Güzel Cin'in çekimlerinin İsfahan'da olduğunu duyan Yeşilçay hayranları ise setin önünde kuyruklar oluşturuyor. Yeşilçay'ın sevenlerinin ilgisinden dolayı film çekimlerinde aksamalar yaşanıyor.

Nurgül Yeşilçay çarşafa girdi, sosyal medya karıştı! ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay İran film dilaram güzel cin bayram fazlı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.