Nur Viral hamile mi? Hayatta Her Şey Var sunucusu Nur Viral kimdir?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var sunucularından Nur Viral hakkında son gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Nur Viral hamile mi?

Beyaz TV’de Hayatta Her Şey Var programı sunucusu olan Nur Viral son gelişmelerle gündemde yer aldı. Sabah programlarının sevilen isimlerinden olan Nur Viral’in hayatını yakından takip edenler kendisinin estetik yaptırıp yaptırmadığını da sorgulamaktadır.

Nur Viral Kimdir?

13 Mayıs 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Nur Viral, 1.73 mt boyunda, 59 kilo ve Boğa burcudur. Üniversiteyi bitirdikten sonra sunuculuk eğitimi alan Viral, kariyerine radyolarda çalışarak başladı.

Türk Sanat Müziği üzerine sunmuş olduğu radyo programları ile meslek hayatına devam eden Viral, bir müddet sonunda da kariyerine televizyonlarda devam etmiştir. İlk olarak Tatlıses TV ekranlarında sunuculuk yapan Viral, “Hayat Ağacı” programında tanınmıştır.

Toplamda 5 sene boyunca Tatlıses TV ekranlarında yayın yapan Viral daha sonrasında Kanal 7’ye transfer olmuştur. Kanal 7’den sonra Türkmax, Show TV ve Beyaz TV kanallarında kariyerine devam etmiştir.

Nur Viral hamile mi? Hayatta Her Şey Var sunucusu Nur Viral kimdir?

Nur Viral son olarak Beyaz TV ekranlarında “Hayatta Her Şey Var” programını sunmaktadır.

2016 senesinde Cemil Ertem ile Roma’da dünya evine giren Nur Viral, 2019 senesinde boşandı.

Nur Viral Hamile Mi?

Nur Viral şu anda evli değildir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanlarından Cemil Ertem ile 2016 yılında evlenen Viral, 2019 senesinde de boşanmıştır.

Nur Viral hamile mi? Hayatta Her Şey Var sunucusu Nur Viral kimdir? ile ilgili etiketler Nur Viral Hayatta Her Şey Var
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.