Nur Fettahoğlu'nun son halini görenler tanıyamadı!

Güzel oyuncu Nur Fetttahoğlu, rol alacağı yeni dizisi 'Bozkır' için imaj değişikliği yaptı. Saçlarını kızıla boyatan Fettahoğlu'nun hayranları, başarılı sanatçıyı tanımakta zorlandı.

Son olarak Fi dizisinde rol alan Nur Fettahoğlu, Blu TV'nin yeni polisiye dizisi Bozkır için kamera karşısına geçti. Başarılı oyuncu yeni rolü için ise bambaşka bir imaja büründü. Saçlarını kızıla boyatan ünlü oyuncu, yeni tarzıyla görenlere 'bambaşka biri olmuş' dedirtti.

BOZKIR'DA EKİN KOÇ VE YİĞİT ÖZŞENER'LE BİRLİKTE BAŞROL OYNAYACAK

Usta oyuncu Altan Erkekli'nin de kadrosunda olduğu dizide Ekin Koç "Nuri Pamir", Yiğit Özşener de "Seyfi Amir" adlı ast üst olarak birlikte çalışan iki polisi canlandıracak. Yapımcılığını ARC Film'in, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin üstlendiği, başrollerini Yiğit Özşener, Ekin Koç, Nur Fettahoğlu, Altan Erkekli, Bige Önal, Merve Çağıran, Ahmet Varlı ve Kadir Polatçı'nın paylaştığı, 10 bölümden oluşacak olan yapım, gizemli bir hikayeyi izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Nur Fettahoğlu'nun son halini görenler tanıyamadı!

Nur Fettahoğlu'nun son halini görenler tanıyamadı! ile ilgili etiketler oyuncu Nur Fettahoğlu Saç yeni dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.