Nur Fettahoğlu'ndan 'yasak aşk' iddialarına yanıt

Daha önce başından iki evlilik geçen 42 yaşındaki oyuncu Nur Fettahoğlu'nun, evli iş insanı Hasan Ali Ceylan ile yasak aşk yaşadığı iddiası oraya atıldı. Hakkında çıkan iddialara sosyal medya üzerinden yanıt veren Fettahoğlu, bir ilişkisi olduğunu doğruladı ancak Ceylan'ı tanımadığını dile getirdi.

Aşk-ı Memnu adlı dizisinde canlandırdığı "Peyker Yöreoğlu" karakteri ve Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği "Mahidevran Sultan" rolüyle hafızalara kazınan, son olarak Darmaduman dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Nur Fettahoğlu hakkında ortaya atılan yasak aşk iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.


Daha önce Murat Aysan ve Levent Veziroğlu ile iki evlilik yapan, Levent Veziroğlu'ndan bir kız çocuğu bulunan Nur Fettahoğlu'nun, evli iş insanı Hasan Ali Ceylan ile birlikte dudak dudağa görüntülendiği iddia edildi.

''İLİŞKİM OLDUĞU DOĞRUDUR''

Instagram hesabından konu ile ilgili bir açıklama yayınlayan Nur Fettahoğlu, Hasan Ali Ceylan'ı tanımadığını belirtirken, bir ilişkisi olduğunu ifade etti. Ünlü oyuncu söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ''Günün erken saatlerinden beri çıkan haberler beni derinden üzmüştür. Haber kanalında benim ile bahsi geçen kişiyi tanımadığımı ve kendisi ile bir tanışıklığımın olmadığını belirtmek isterim. Kıymet verdiğim sakin ve huzurlu bir ilişkim olduğu doğrudur. Her şeyden önce bir kız annesi olarak kendi ailemin ve değer verdiğim kişinin ailesinin mahremini korumak zorundayım. İki yetişkin bekar olarak yaşadığımız ilişkinin hiç içinde olmak istemediğim duruma çekilmesinden dolayı rahatsızlık ve şaşkınlık içerisindeyim. Lütfen çıkan haberlere itibar etmeyiniz.''

Nur Fettahoğlu'ndan 'yasak aşk' iddialarına yanıt - Resim : 2

Nur Fettahoğlu'ndan 'yasak aşk' iddialarına yanıt ile ilgili etiketler Nur Fettahoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.