Nur Fettahoğlu hakim karşısına çıktı... İşte sebebi

Rol aldığı Aşk-ı Memnu adlı dizideki "Peyker Yöreoğlu" ve Muhteşem Yüzyıl dizisindeki "Mahidevran Sultan" karakterleriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan 41 yaşındaki oyuncu Nur Fettahoğlu'nun başı, dedesinden kalma Beşiktaş'ta bulunan evi tadilata sokunca derde girdi. Ekiplerin ihbar ettiği Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye Açıkgözoğlu hakim karşısına çıktı. İşte detaylar...

Kariyer hayatı boyunca pek çok yapımda yer alan ve son olarak Star TV'de rol aldığı ve erken final yapan 'Kağıt Ev' dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye Açıkgözoğlu, Beşiktaş’ta bulunan dedelerinden kalma evi tadilata sokunca belediyeyle başları derde girdi. Belediyenin imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar ettiği iki kardeş, hakim karşısına çıktı.


'CEZAYI ÖDEDİK, İMAR AFFINDAN DA YARARLANDIK'

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye Açıkgözoğlu, dedelerinden kalan, aile yadigarı 5 katlı evlerine tadilat yaptırdı. Ancak Beşiktaş Belediyesi ekipleri, yaptıkları denetimde binayı imar kirliliğine neden olmak suçundan savcılığa ihbar etti. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan iki kardeş, "Belediyenin kestiği cezayı ödedik, istenen şekilde tadilatı düzenledik. Bu arada imar affından da faydalandık" dedi.

Mahkeme, yapının taşıyıcı unsurlarını etkilemediğini, nitelik değişikliğine neden olmadığını ve ilave kullanım alanı kazandırılmadığını belirterek, olayla ilgili iki kardeşin beraatine hükmetti.

nur fettahoğlu

NUR FETTAHOĞLU HAKKINDA

212 Kasım 1980, Duisburg, Almanya doğumlu Nur Fettahoğlu oyuncu ve eski spikerdir. Beşiktaş Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun oldu. Çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra, Sky Türk'te borsa spikerliği yapmaya başladı. Oyunculuğa Benden Baba Olmaz ile başladı, ardından Gönül Salıncağı'nda rol aldı ve Aşk-ı Memnu'daki "Peyker Yöreoğlu" rolüyle yıldızı parladı ve Muhteşem Yüzyıl dizisindeki "Mahidevran Sultan" rolüyle tanındı. 2013 yılında iş insanı Levent Veziroğlu ile dünyaevine giren Nur Fettahoğlu, 2016 yılında kızı Elisa Güzin'i kucağına almıştı. Vaziroğlu ile Fettahoğlu geçtiğimiz Mart ayında boşandı. Eski eşler ayrılmalarına rağmen arkadaş kalmayı başardılar ve görüşmeye devam ediyorlar.

 

Nur Fettahoğlu hakim karşısına çıktı... İşte sebebi ile ilgili etiketler Nur Fettahoğlu mahkeme Remziye Açıkgözoğlu tadilat beşiktaş belediyesi İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi ihbar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.